Umudumuz Umut olsun

aylincim klomeni yumurtaların gelişimi için veriyorlar cnm takip yapacak doktor büyüdü mü büyümedi mi diye.
Mervecim aylincim sağolun Allah güzel haber vermek nasip etsin hepimize burdan

anladım canım..
ve amin.kaydirigubbakcemile3

slm asişim nasılsın canım inş. yumoşların büyür bitanem öbür aya hamiş olarak görürüz seni

Kızlar arkadaşım doğum yaptı bugün aramızda 15 gün vardı onunla. Demekki yaşasaydı bebeğim 15 günlük elimde olacaktı. Kısmet değilmiş ama olsun nasılsa olacak demi üzülmeye gerek yok...
canım çok üzücü ama herşeyde bi hayır vardır, du bakalım gelecek bebişin inşallah:emir_bebek:

beyzam burdasın oh oh sayfa kalabalık olmaya başladı benim klomenle yumurtam çok erken büyüdü o yüzden bıraktım kullanmayı 10 gün 24mm olmuştu ama ilaçsız 10. gün 18 mm dr. normal dedi hayırlısı bakalım bu ay kızlar hamiş olmayanalar hamiş olur sağlıklı bir şekilde doğum yapar inş.

Kızlar arkadaşım doğum yaptı bugün aramızda 15 gün vardı onunla. Demekki yaşasaydı bebeğim 15 günlük elimde olacaktı. Kısmet değilmiş ama olsun nasılsa olacak demi üzülmeye gerek yok...

asiyecim senle aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 3 günarayla hamile kalan arkadaşımın doğum yapmasına 2ayı kaldı insan ister istemez etkileniyor seni okadar iyi anlıyoooorummmm kii..

iyiyim sinemcim uğraşıyoruz işte.inşallah sizde iyisinizdir.

Nevgülcüm bende duphaston kullandım adet oldum sonrasında klomene başladık bakalım görcez neler olacak.

Aylincim valla öle ne kadar üzülsek de zaman geçiyor sonuçta ayak uyduruyoruz .
Doktorum diyoki sen bi kere hamile kaldın aslında kalabiliyosun ama neden olmadı anlamıyorum diyo...

kızlar benimde şubat 9 falanda doğuracaktım eğer beni bırakmasaydı hayırlısı canlarım sağlıklıyız sonuçta şu stresi kafamızdan atsak bidaha hamiş kalacağımıza inanıyorum canlarım rahat olun düşünmeyin bende dahil tabi

Bakalım sinemcim bana 2 kutu verdi doktor çok büyürse bırakırız tedaviyi dedi ama geçen ay 1 kutu klomen bitirdim bittiğinde 11 di öle kaldı :)

iyiyim sinemcim uğraşıyoruz işte.inşallah sizde iyisinizdir.

Nevgülcüm bende duphaston kullandım adet oldum sonrasında klomene başladık bakalım görcez neler olacak.

Aylincim valla öle ne kadar üzülsek de zaman geçiyor sonuçta ayak uyduruyoruz .
Doktorum diyoki sen bi kere hamile kaldın aslında kalabiliyosun ama neden olmadı anlamıyorum diyo...

kızlar benimde şubat 9 falanda doğuracaktım eğer beni bırakmasaydı hayırlısı canlarım sağlıklıyız sonuçta şu stresi kafamızdan atsak bidaha hamiş kalacağımıza inanıyorum canlarım rahat olun düşünmeyin bende dahil tabi

hayırlısı kızlar, herşeyin bi zamanı var, bebişler de bekliyolar geliş vakitlerini..

ben nedense kendimi hep nisana adadım.umutlarımı nisana devrettim.allahım inşallah hepimiz muradımıza ereriz.

Kızlar kaçmak zorundayım müdürüm geldi öptüm sizi arada kaçmaya çalışırım... bye kendinize iyi bakın...

öğleden sonra 14 de denetimim var kızlar 14 den 15:30 a kadar yazamam ama sonra katılırım sizlere canlarım nasılsın nevgülcüm ben çok yedim sanırım midem bulanıyo

öğleden sonra 14 de denetimim var kızlar 14 den 15:30 a kadar yazamam ama sonra katılırım sizlere canlarım nasılsın nevgülcüm ben çok yedim sanırım midem bulanıyo

iyiyim canım ya.yok bende bişey yok bende çok yedim.sadece kasıklarımda hafifçik sızlanmalar var.belim de ağırıyo.reglin habercisikaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun nevgülüm ben çıkıyorum canım görüşürüz kızlar iş yapıyolar galiba sayfaya yemekten sonra bir sen birde ben yazdım ooo mervişle aylinde gelmiş

X