Umudumuz Umut olsun

burdayım canım bende biyandan çalışıyorum biyandanda kafamdan binbir türlü fikir geçiyor:nazar:

Mrb aylın nasılsın canım bayaĞı yazmıŞız dımı
ok kızlar bende Öyle arada yazıyorum ama tek benım adımı gÖrÜnce kımse kalmadı sandım canlarım mervıŞ yarın mÜjdelı heberlerle gelırsın

selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
ya bu günün haberi benceeeehihoyyyt
hadi sağlıkla bebişini kucakla inşallah,aminn :Saruboceq::nazar::emir_bebek::nazar:
yazmaz mıyım sabah 8de burdayımm ama içimden bir ses hamile değilsin demeye başladı
oyyy heyecen yaptım kaydirigubbakcemile3 aklına kötü getirme inşallah müjdeyi ver yarınnkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aylincim nasılsın nasıl gidiyor
hoşbulduk, iyi canım ya.. tek şey dışında sanırım yine kist oldu bende.. gecikti gibi adetim ama hamilelikten oldunu hiiiiç sanmam,canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:
Mrb aylİn nasılsın canım bayaĞı yazmıŞız dİmİ
ok kızlar bende Öyle arada yazıyorum ama tek benİm adımı gÖrÜnce kİmse kalmadı sandım canlarım mervİŞ yarın mÜjdelİ heberlerle gelİrsİn
valla zor okudum geçmişi :)

ya bu günün haberi benceeeehihoyyyt
hadi sağlıkla bebişini kucakla inşallah,aminn :Saruboceq::nazar::emir_bebek::nazar:

oyyy heyecen yaptım kaydirigubbakcemile3 aklına kötü getirme inşallah müjdeyi ver yarınnkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk, iyi canım ya.. tek şey dışında sanırım yine kist oldu bende.. gecikti gibi adetim ama hamilelikten oldunu hiiiiç sanmam,canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:

valla zor okudum geçmişi :)

öle arada gelirsen zorlanırsın tabi aylincim sen ne alemdesin yazmamışsın canım?
inşallah güzel haberlerle gelirim canlarımm:eek:

öle arada gelirsen zorlanırsın tabi aylincim sen ne alemdesin yazmamışsın canım?
inşallah güzel haberlerle gelirim canlarımm:eek:

adaşımmm...yarın sabah eşim gittiği gibi pc başındayım...inşallah bi çığlık atıcam sabah sabah...senin için tüm dualarım...allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin...canım adaşımm benimmm...:1hug:

adaşımmm...yarın sabah eşim gittiği gibi pc başındayım...inşallah bi çığlık atıcam sabah sabah...senin için tüm dualarım...allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin...canım adaşımm benimmm...:1hug:

öyle içten yazmışsın ki canım inanılmaz etkiledin beniisenağlama gözlerim dolduuu

""allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin"" amiiinnn :Saruboceq: adaşımmm amiiiiinnnnn öyle kafam karışıkki hem heyecan hem korku hepsini birarada yaşıyorum allahım nasip etsin istiyorum çift çizgiyi görmeyi ama ya sonrası işte sonrasını allahım biliyor.. :çok üzgünüm: her nekadar geçmişte yaşadıklarıma sünger çeksemde geliveriyor aklıma kolay değildi ama allah daha acısını yaşatmasınn:Saruboceq:

öyle içten yazmışsın ki canım inanılmaz etkiledin beniisenağlama gözlerim dolduuu

""allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin"" amiiinnn :Saruboceq: adaşımmm amiiiiinnnnn öyle kafam karışıkki hem heyecan hem korku hepsini birarada yaşıyorum allahım nasip etsin istiyorum çift çizgiyi görmeyi ama ya sonrası işte sonrasını allahım biliyor.. :çok üzgünüm: her nekadar geçmişte yaşadıklarıma sünger çeksemde geliveriyor aklıma kolay değildi ama allah daha acısını yaşatmasınn:Saruboceq:

inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer canım benim...biz sadece allahtan dileyelim...bi melek gelsin hayatımıza :emir_bebek:...hoşgeldin melek sefalar getirdin diyelim...içimize huzur ömrümüze bereket getirdin diyelim inşallah... :Saruboceq:

inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer canım benim...biz sadece allahtan dileyelim...bi melek gelsin hayatımıza :emir_bebek:...hoşgeldin melek sefalar getirdin diyelim...içimize huzur ömrümüze bereket getirdin diyelim inşallah... :Saruboceq:

hihoyyyt sonra hep beraberrrrrr göbek atalım pıt pıtlarını duyunca dimi:lepi:

hadi bakalım kızlar şimdi 12 saat nası geçer bilmem sabah ola hayrola diyelim ben kaçtım kızlar eve gidiyorum akşama misafirim var yemeğe arkadaşlar allahtan yabancı değil:))))))) öptüm dualarınızı bekliyorummm..

hadi bakalım kızlar şimdi 12 saat nası geçer bilmem sabah ola hayrola diyelim ben kaçtım kızlar eve gidiyorum akşama misafirim var yemeğe arkadaşlar allahtan yabancı değil:))))))) öptüm dualarınızı bekliyorummm..

hadi hayırlı haberlerle gel adaşımmmm....

slm canlarım nasılsınız? geçmişi okuyamadım ama sanırım bi hamiş var çabık biri bana anlatsıın.. hepinizi çook özledim, eltimin kanaması oldu drlara koştuk, daha doğum ayın 7sine ama sanırım bu ayın sonuna gelcek dedi dr, bi yandan da açıköğretim sınavıma çalışıyorum offf bunaldım yaa sizleri çook özlediimm umarım herkes iyidiir

mervecim hayırlı haberlerle gel insallah canım benimm dualarımız seninlee

kızlar kusura bakmayın sınava 2 hafta kaldı derz çalışıyorum, hepinizi öpüyorum görüşmek üzere canlarımm

X