Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu günün haberi benceeeehihoyyytselam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
oyyy heyecen yaptım kaydirigubbakcemile3 aklına kötü getirme inşallah müjdeyi ver yarınnkaydirigubbakcemile2yazmaz mıyım sabah 8de burdayımm ama içimden bir ses hamile değilsin demeye başladı
hoşbulduk, iyi canım ya.. tek şey dışında sanırım yine kist oldu bende.. gecikti gibi adetim ama hamilelikten oldunu hiiiiç sanmam,canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:hoşgeldin aylincim nasılsın nasıl gidiyor
valla zor okudum geçmişi :)Mrb aylİn nasılsın canım bayaĞı yazmıŞız dİmİ
ok kızlar bende Öyle arada yazıyorum ama tek benİm adımı gÖrÜnce kİmse kalmadı sandım canlarım mervİŞ yarın mÜjdelİ heberlerle gelİrsİn
Aylİncİm kaÇ gÜn gecİktİ kİ
ya bu günün haberi benceeeehihoyyyt
hadi sağlıkla bebişini kucakla inşallah,aminn :Saruboceq:
oyyy heyecen yaptım kaydirigubbakcemile3 aklına kötü getirme inşallah müjdeyi ver yarınnkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk, iyi canım ya.. tek şey dışında sanırım yine kist oldu bende.. gecikti gibi adetim ama hamilelikten oldunu hiiiiç sanmam,canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:
valla zor okudum geçmişi :)
öle arada gelirsen zorlanırsın tabi aylincim sen ne alemdesin yazmamışsın canım?
inşallah güzel haberlerle gelirim canlarımm
adaşımmm...yarın sabah eşim gittiği gibi pc başındayım...inşallah bi çığlık atıcam sabah sabah...senin için tüm dualarım...allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin...canım adaşımm benimmm...:1hug:
öyle içten yazmışsın ki canım inanılmaz etkiledin beniisenağlama gözlerim dolduuu
""allahım sevindirecekse eğer sonuna kadar daim olan bi gebelik nasip etsin"" amiiinnn :Saruboceq: adaşımmm amiiiiinnnnn öyle kafam karışıkki hem heyecan hem korku hepsini birarada yaşıyorum allahım nasip etsin istiyorum çift çizgiyi görmeyi ama ya sonrası işte sonrasını allahım biliyor.. :çok üzgünüm: her nekadar geçmişte yaşadıklarıma sünger çeksemde geliveriyor aklıma kolay değildi ama allah daha acısını yaşatmasınn:Saruboceq:
inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer canım benim...biz sadece allahtan dileyelim...bi melek gelsin hayatımıza ...hoşgeldin melek sefalar getirdin diyelim...içimize huzur ömrümüze bereket getirdin diyelim inşallah... :Saruboceq:
hihoyyyt sonra hep beraberrrrrr göbek atalım pıt pıtlarını duyunca dimi:lepi:
hadi bakalım kızlar şimdi 12 saat nası geçer bilmem sabah ola hayrola diyelim ben kaçtım kızlar eve gidiyorum akşama misafirim var yemeğe arkadaşlar allahtan yabancı değil:))))))) öptüm dualarınızı bekliyorummm..