Umudumuz Umut olsun

emel canım yaaaa aman maşallah allah nazarlardan saklasın oğluşunu da seni de , pek bi güzel bebişin. kendinize iyi bakın, öyle pehlivanlık yapma sen de allah korusun, yine de sakın kendini bir süre işten güçten, oğluşunla eşinle bir ömür mutlu olasın iNŞALLAH:)

canım benim maşallaaaah :nazar::nazar:bebeğin çook güzeeel :) darısı bize insallaaaah. nasıl oldun agrın sızın var mı emelcim? bebiş nasıl ?? ay ben de bi an önce doğurmak istedim şimdi kızlar bu gidişle 7. ayda doğururum ben benim bebişi:roflol::roflol:

günaydın kızlar emeelll maşallah:nazar: a.s. allah nazardan saklasın bebeğini canım sağlık ve uzun ömür versin hep beraber :hooray: ama dikkat et kendine canım 15 gün hiç olmazsa acısı sonradan çıkmasın sakın üşütme bitanem öptm kib

günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız dün baya kaynatmışsınız emelim gelmiş ve oğluşunun fotosu koymuş maşallah berakallah emelcim canım benm allahım bir ömür boyu bebişine sana ve kocana sağlık sıhhat versin allah analı babalı büyütsün bitanem

günaydın sinemcim günaydın nevgülcüm sanırım seninle tanışmadık hoşgeldin aramıza ben raziye memnun oldum

kızlar benim denetimim var bugün fazla giremiyeceğim nete ama geldilçe yazarım canlarım ok görüşürüz

gününüz aydın olsun kızlaar

emelcimm maşallah yiğit bebeğe annesinin kuzusuuu inş sağlıkla büyür hayırlı bir evlat olur. sen de iyisin maşallah ama canım kendine dikkat et.

ayşecim geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş inş çabucak geçer ağrııılar üzmeyin annelerimizi

sinemcim, razişim, pınarcım, merveler, ayşeler canlarım nasılsın nasipte yok artık nerelerde acaba?

beyza nasılsın nasip kaçak valla sen nasılsın çalışmalara devam dimi canım ayşe dişin nasıl oldu

kızlar ben bişey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkında bilgisi olan yazabilirmi buraya.

kızlar hepinize günaydın....
Emelcim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...Yiğit imiz adı gibi yiğt bir delilanlı olsun inşallahhh...
Kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın umarım herkes iyidir..hepinizi öpüyorum tek tek saymıyorum ama hepiniz aklımdasınız :)))
Yeni arkadaşımız Gülsüm hoşgeldin :))) Ben Emel...

kızlar hepinize günaydın....
Emelcim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...Yiğit imiz adı gibi yiğt bir delilanlı olsun inşallahhh...
Kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın umarım herkes iyidir..hepinizi öpüyorum tek tek saymıyorum ama hepiniz aklımdasınız :)))
Yeni arkadaşımız Gülsüm hoşgeldin :))) Ben Emel...[/QUOTE
sağol çok teşekkür ederim memnun oldum.sengözlerimebaksanab

selam kızlar nasılsınız bakım benım zıpam uyuyor sıze selamı var nasıpcım o gun benı aradı ama uyuyormusum nasıp tesekkur ederım canım benı aradıgın ıçın Allah en kısa zamanda sızede verır ınsallah hıç korkmayın gazı sancısı sutum gelmez mı dıye benım 2 gun gelmedı ama sureklı emzırdım sut gelmese bıle damla damla gelıyordu bol bol meyve suyu ıçtım ve sut geldı Allah a sukur Allah sabrını verıyo uykusuzluga karsı ben bılıyorsunuz saat 12 de kalkardım sımdı elma kurdum ıçın 7 de ayaktayız esım zor kalkardı sabahları adam 7:30 kalkıyo seveyım 1 saat dıye doguma gırdım ve narkoz alırken bıle sızlere dua edıyordum Allahım her demıs kalmısım hemsıre soyledı bayılmısım ama onun oncesınde hep aklımda sız vardınız

X