Umudumuz Umut olsun

mervişim bende 82 liyim hangi ayda doğdun canım
raziş kız yaşın gençmiş aslında tam zamanı bizim burda bekar işçilerden olan oldu ameliyat korkmasın yaaa

öyle düşünme canımnevgülcüm yumurtanın ne zaman gelişeceği belli olmaz dumpastonu neden verdi sana canım dr. gidip yumurtan gelişmemiş diyipte hamile kalanlar var kk da ya umutsuzluğa kapılma

pazartesi dr daydım.baktı işte yumurta gelişmeyince bu doz sana az geldi dedi.duphaston verdi hasta olmam için.hasta olduktan sonra aynı ilacın (serophene, yumurta geliştirici) dozunu yükseltip içecem.sonra yine yumuşlara bakcek.

nevgülcüm dr. rahim tabakan kalınlaşması içinde verebiliyo kalınlaşınca bebek tutunuyo ve yerleşiyo eğer döllenme olmamışsa adet oluyosun sen yinede ümitsiz olma canım

afiyet olsun sinemcim, ben cıkmıycam, aman burda bir kar bir kıyamet. görmeniz lazım, ya da görmeyin, bunalıma sokuyor insanı, aslında ben kar yagısını izlemeyi cok severdim ama bebiş sıkıntısı peyda oldu olalı hiç bir seyden zevk almaz oldum

dogru diyosun hayırlısı nevgülcüm, valla takmıycaz işte elden bişii gelmiyo ki. Keşke elimizle alıp koyma gibi bir şansımız olsaydı valla yaaaadelikafadulden

canım benim o elle alıp koyma işini bizden çok çok daha harika yapan rabbimiz var biz ona güvenelim dualarımızı eksik etmeyelim emin ol elimizle koymuş gibi olacaz.ben buna canı gönülden inanıyorum.

canlarım ben geldim ama çok kötüyümmmm dişim ağrıyo ne yapacam bilemiyorum dişçiye de gidemem hala fırçalamaya çalışırken çıkartıyorum nerde kaldı o koltuğa oturmakkkkkkk offfffffff:1no2::1no2::1no2:

hay Allah, çok geçmiş olsun adaşım, e parol ya da tamolle geçirmeye calış, yapcan bişey yok. zaten dişe gitmeyi pek de önermezlermiş hamilelikte, Allahım sabırlar versin canım çok çok geçmiş olsun tekrar

canım benim o elle alıp koyma işini bizden çok çok daha harika yapan rabbimiz var biz ona güvenelim dualarımızı eksik etmeyelim emin ol elimizle koymuş gibi olacaz.ben buna canı gönülden inanıyorum.

amin amin. her şeyin bir zamanı var, napalım, bekliycez, hayırlısı olsun...

ayşecim geçmiş olsun canım...parol yada tamol iç...bebişe hiç zararı yok...belki rahatlatır canım...

geçmiş olsun ayşecim ama yinede bi göster dişini dişçiye canım müdahale etmez hamilelere zarar vermeyen antibiyotik falan önerir belki

anım benim geçmiş olsun ayşemm ayy şimdi zorda olur gülüm ya üzüldüm valla.dokturunun önerdiği bi ilaç vardır canım.bide ben karanfil tohumu koyuyodum diş ağrısına iyi geliyodu. bitanem tekrar geçmiş olsun öptüm canımm

ayşem nikolüm zeytinim semram çokk sağolun kızlarrrr dahalık doktora gitmedim dayanılmayacak değil şimdilik Allahtan ama eğer artarsa mecburen bir doktora danışacam sormadan ilaç içmek pek istemiyorum malum zaten diken üstündeyim dua edinde geçsin kızlar yaaaaaaa:çok üzgünüm:

semracım nasılsın canım bebeiş nasıl bulantılar başladımı dr. ne zaman gideceksin geçmişi mi okuyosun yoksa şimdi

inşallah ağrın artmaz canım hemen iyileşirsin. diş ağrısıda acayip kötü bi ağrı ya helede şimdi hiç çekilmez.Allah şifa versin bitanemm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…