- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
mrb arkadaşlar.ben çok iyiyim sağol zeytin 1007...siteye giremiyorum deminden beri sorun var galiba.benim adım da çağla.hatırlarsanız.ben de hani çikolata kisti vardı hatırlayın..doktor hatasıymış arkadaşlar kist falan yokmuş ben de...5.5 haftalık da düşük yaptım.16 aralıkda......benneyaptımki
yaaa çok geçmiş olsun canım demek dr bebeği kist sanmış hee
bebek kist sanılabilir mi? bir de yumurtlama dönemi haricinde hamile kalınabilir mi? çok merak ediyorum, bana bir cvp???
hakkaten panik yapmak buna denir, kusura bakma çağla, tekrar geçmiş olsun, bende de çikolata kisti var o yüzden adını bile duyunca alt üstü oluyorum da(
pınar naber hayatım?
günaydınnn kızlarr.dün aniden işyerinden çıkmak zorunda kaldım annemi doktora götürmüşler serum bağlamışlar onun yanında durdum ..şimdilik iyi çok şükür.
nasip hala kart gelmediğine göre bencede umutlan bebişinn seninle cnmm..
günaydın kızlar günaydın sinemcim geçmişi okuyodum baya kaynatmışsınız
mervecim annene geçmiş olsun canım
nasipcim hadi bakalım hayırlı haberler ver bize güzelim
pınarcım yeğenimize iyi bak benimde var açıköğretim bu yıl ara verdim :)
kızlar selam ben geldim :)))
Mervecim annene geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..
Nasip hadi bizi merakta bıraktın gel artık :))
Semra,Sinem,Beyza,Raziye ,Şebo,Ayşe,Merve2,Emel,Pınar,Sinem,sinem2 sizler nasılsınız..
Bu arada semracım soğan suyunu kaç gün içtin ve ne zaman başladın öğrenebilirmiyim :)
herkese merhaba
bugün itibariyle çikolata kisti tanısı kondu banave sogan kürünü deneyeceğim bakalım, Allah dualarımızı kabul etsin, bu sıkıntıyla başbaşa bırakmasın kimseyi...
kızlar ben geldim
haberler kötü bu ayda hüsranla sonuçlandı ve ben artık arkasını bıraktım
yani ne zaman gelmek istiyorsa yada hiç gelmek istemiyorsa paşa gönlü bilir
yıprandım kızlar hele dünden beri yoruldum
biliyorum sizi merakta bıraktım ama kendimi ancak toparladım biraz uyudum
kendimi toparladım sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız:1hug:
mrb arkadaşlar.ben çok iyiyim sağol zeytin 1007...siteye giremiyorum deminden beri sorun var galiba.benim adım da çağla.hatırlarsanız.ben de hani çikolata kisti vardı hatırlayın..doktor hatasıymış arkadaşlar kist falan yokmuş ben de...5.5 haftalık da düşük yaptım.16 aralıkda......benneyaptımki
hoşgeldin pınarcım nasılsınız bakimm
çağlacım ve ayşecim hoşgeldiniz ben raziye
şebnemcim sende gelmişsin nasılsın canım
nazmiye nasıl acaba çok merak ettim
ayşede gelmedi bugün
kızlar az kaldı ya benim akıntım fazlalaştı iç çamaşırım ıslaakkkkk nefret ediyorum peçete koydum
pınarım ben iyiyim canım sadece uyku düzenim bozuldu bu aralar ev stresindeyim ondanmı anlamadım.bugünde hiç bişey yiyemedim mide bulantım yok ama iştahımda yok nazar ettim kendime galiba.sende durum nasıl canım. bebişini görmeye nezaman gidicen iyisinizdir inş.Şeniz