Umudumuz Umut olsun

nasıl olur, nasıl doktor hatası, olacak iş mi, çağlacım cok gecmiş olsun, hay Allah, olsun canın saolsun, üzme kendini, hayırlısıyla olur yine bebeğin.

yaaa çok geçmiş olsun canım demek dr bebeği kist sanmış hee

yok yanlış anladın....ben 10 aylık evliydim korunmadığım halde çocuk falan olmamıştı.doktora gittim çikolata kisti dedi.bu kist de çok kötü bişiy.kısırlık yapıyor.2 ay boyunca hayatım mahvoldu gibi bişiy oldu.sonra 2 doktora daha gittim ..meğer kist falan yok.sadece ilk gittiğim yani ben de kist olduğunu söleyen doktora adetten 3 gün önce gitmiştim.o dönemde de doğal olarak folikül kistleri oluşurmuş her bayanda.bu doktor onları çikolata kisti sanmış.ben kafaya taktığımdan dolayı 12 ay boyunca çocuk olmadı.tam bu işi bıraktım dedim ve hamile kaldım o ay....malesef 5.5 haftalık düşük yaptım.sebebi falan yok.kromozom anomalisi yaniii.

bebek kist sanılabilir mi? bir de yumurtlama dönemi haricinde hamile kalınabilir mi? çok merak ediyorum, bana bir cvp???

bebek kist sanılabilir mi? bir de yumurtlama dönemi haricinde hamile kalınabilir mi? çok merak ediyorum, bana bir cvp???

arkadaşlar ben size bebeği kist sanmış diye bişiy yazmadım ki..siz nerden çıkardınız bunları ya...ilk yazan kişi yazdı bunu devemı da geldi ...doğru okuyun arkadaşlar..doktor normal folikül kistini çikolata kisti sanmış..bu hatayı öğrendiğim ay da hamile kaldım hepsi bu...

hakkaten panik yapmak buna denir, kusura bakma çağla, tekrar geçmiş olsun, bende de çikolata kisti var o yüzden adını bile duyunca alt üstü oluyorum da(

hakkaten panik yapmak buna denir, kusura bakma çağla, tekrar geçmiş olsun, bende de çikolata kisti var o yüzden adını bile duyunca alt üstü oluyorum da(

geçmiş olsun canım.tek bir doktor bunu sana demedi değil mi? birden fazla doktora gitseydin..ben 2 ay gitmedim kafama taktım taktım...ne oldu kendimi mahvettim.zaten çikolata kisti teşhislerinin % 60 ı yanlış teşhismiş.folikül kisti ile karıştırılıyormuş...folikül de her bayan da olan kistlerden.adet öncesi oluşur adetle beraber atılır.

slm kızlaaaar.nasılsınızzz?
Semrammm,Sinemiimmm,Beyzammm,Raziyemmm,Şebiiimmmm,Ayşemmm,Mervemmm2,Emeliimmm,
sinemiimm2nasipiiim unuttuğum varsa affola kızlaaar nasılsınız bakalım?

pınar naber hayatım?

saolasın birtanem iyiym şükür, sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım?

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin insallah. şimdi nasıl annen?

bakıyorum hayatım bakmaz olur muyum ama ders de çalışmam lazım,sınava girmik için kocişimi zorlamıştım şimdi sınıfta kalmak olmaaz

slm emeliim, nasılsın var mı bi gelişme. ben iyiyim allaha şükür, ama çook uyuyorum nolcak böyle bilmiyorum, hantallaştım iyice

herkese merhaba
bugün itibariyle çikolata kisti tanısı kondu bana ve sogan kürünü deneyeceğim bakalım, Allah dualarımızı kabul etsin, bu sıkıntıyla başbaşa bırakmasın kimseyi...

hoşgeldin aramıza ayşecim. umarım umuduna kavuşursun

canım arkadaşım en az senin kadar üzüldüm emin ol ama var demekki bunda da bir hayır,arkdaşların dediği gibi en azından 1 bebişin var ona sıkıca sarıl, ve en ummadığın anda gelcek bebişin insallaaah. dualarımız seninle canım benimm.bu arada adet oldun mu?

geçmiş olsun canım ben 10 haftalık kürtaj oldum temmuz 25 te kalp atışları duyulmadığı için allah hakkımızda hayırlısını versin :CüvCüv::CüvCüv:

şebiiiimmm şebiiimmmhihoyyyt şebiim gelmiişş. nasılsın canım benim? nerdesin bakim sen kaçaaak. her şey yolundadır umarımm

hoşgeldin pınarcım nasılsınız bakimm
çağlacım ve ayşecim hoşgeldiniz ben raziye
şebnemcim sende gelmişsin nasılsın canım
nazmiye nasıl acaba çok merak ettim
ayşede gelmedi bugün

kızlar az kaldı ya benim akıntım fazlalaştı iç çamaşırım ıslaakkkkk nefret ediyorum peçete koydum

pınarım ben iyiyim canım sadece uyku düzenim bozuldu bu aralar ev stresindeyim ondanmı anlamadım.bugünde hiç bişey yiyemedim mide bulantım yok ama iştahımda yok nazar ettim kendime galiba.sende durum nasıl canım. bebişini görmeye nezaman gidicen iyisinizdir inş.Şeniz

bayza nerdesinnn ya kader arkadaşım belirtin var mı işlerin çok mu yoğun yarın akşam sökmeye başlaması lazım benimkinin

hoşgeldin pınarcım nasılsınız bakimm
çağlacım ve ayşecim hoşgeldiniz ben raziye
şebnemcim sende gelmişsin nasılsın canım
nazmiye nasıl acaba çok merak ettim
ayşede gelmedi bugün

iyiyim raziyem sen nasılsın bakalım? gelişme var mı? beni bi görseniz varya korkarsınız, akşam üstü bi başlıyorum yemeye, gece yatana kadar durmuyorum, yatınca da yediklerim agzıma gelio ya afedersiniz midenizi bulandırmayayım ama nolcak bu halim bilmiyorum valla

kızlar az kaldı ya benim akıntım fazlalaştı iç çamaşırım ıslaakkkkk nefret ediyorum peçete koydum

inş hamişsindir canım benim, orkidin günlük pedi var ben onlardan kullanıyorum gayet rahat, hiiç ıslaklık hissettirmiyokaydirigubbakcemile

inş düzelirsin canım benim,stres olunca ya miden bulanır ya iştahın kesilir ya uykun kaçar ya da bunların tam tersi. bende de aynı sorun var,evi değiştirmemiz gerekiyo ama kayınbaba sorun çıkarıyor eve sıgamıyoruz vsvs.. uyku sorunu bende de var, dün gece 12de yattım ve öğlen 15.30da kalktım bazen gece 3e kadar uyuyamıyorum uykum olduğu halde. gündüz canım bişi istemiyo ama akşam agzım boş durmuyor artık yuvarlanarak giderim doğuma :S bebişi gördük ayın 25inde, kalp atışını duyduk, gördük,keseyi de gördük. ayın 11inde haftaya çarşamba tekrar gitcezz bakalım büyümüş mü bebişimmm.sen ne zaman gitcen bi daha görmeye?insallah iyisinizdir iyi bak bebişieeeee

nasıl olsun pınarcım bakalım daha olmadık ameliyat bekliyoruz belki gelir bebişim diye bekliyorum ama
yiyeceksin tabi canım istiyorken ye tabi kimileri yiyemiyor kötü geçiyor allah sonuna kadar rahat gebelik geçirtsin sağsalim alasın bebişini mis gibi koklayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…