Umudumuz Umut olsun

günaydın raziş beyza mervişler nasılsınız ben iyiyim akıntım var hala kesilmedi kesilirse adet olacam demektir. ama sanki adet oldum gibi geliyo gidip bakıyorum akıntı gelmiş az kaldı 2 gün sonra çıkar meydana dimi beyza

ya benimde karnım böyle adet olcakmış gibi ağrıyo içten bi ağrı ayaklarımda buz gibi belimde ağrıyo ara ara 2 güne benimde belli olur heralde hadi hayırlısı canımcım

merhaba kızlar, ben kısaca kendimi tanıtıyım.ismim ayşe,doğma büyüme ankara ama sivasta yasıyorum. 7 ay oldu evleneli.ve korunmayı gecen ay bıraktık, fakat benim adetlerim cok sancılı gecerdi ve ilişki sırasında da agrım olurdu, 2 gün önce kadın doguma gittik ve çikolata kisti çıktı.4,5 cm çapında. tüplerimin kapanmış olup olmadıgı ilerki aşamalarda yapılan bir testmiş, 2 ay hiç bir tedavi almadan deniycez bebişimizin gelmesini, 2 ayda olmazsa tedavi alıcam.ailem ankarada, ve bu konuları konusabilecegim cok fazla insan yoktu burda. hepinize sonsuz tesekkürler.
nasip sanırım crazybaby, lütfen üzülme, sanırım topiği sen açmışsın, buranın en büyük güzelliği karamsarlığa düşmemizi önlemek. allah kimseyi evlatsız koymasın. hepinize selamlar.
ayrıca afiyet olsun:)

selam kızlar nevar ne çok kimler var kimler yok nasıl keyifler
bişi diyimmi kızlar beklentileri artık azaltmak lazım çünkü beklentileri ne kadar yukarda tutarsanız kendinizi ne kadar bi konuya adapte ederseniz başarısız sonuçlar sizi daha daha çok üzüyo ben bunları yaşadım sizde yaşıyosunuz zaten sürekli yaşadığımız konularda birbirimizi kandırmaya gerek yok. nasip üzme kendini beni dinle sende kendini acayip kaptırıyosun sonrada herkesden fazla üzülüyosun lekelenme oldumu oldu bekle daha artık doktora gidip boşuna kendini bu kadar yönlendirme kan testi niye yaptırıyosun hayatım aylardır aynı şeyler benzer şeyler yaşadın bilinçaltı demek yaşadığın belirtiler kaptırma bu kadar kendini yada sürekli gittiğin bu doktorunu değiştir. çünkü belkide hamiş kalıp düşürüyosun hani bazen vucut seleksiyon yapıyo biliyosun otomatikman sonlandırıyo biz bunu bilemiyoruz regl olduk sanıyoruz belki. bilemiyorum yani çok stres yapıyoruz çok kendimizi kandırıyoruz ve sonuç hüzün olunca kopuyoruz. ben kendimi bu konudan uzaklaştırmaya çalışıyorum olabildiği kadar tabi tamamen koparmam mümkün değil elimden geldiğince şekerler kendimizi pozitif enerjiyle yönlendirelim bigün hepimiz hamiş kalcaz. hamişler iyimisiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakıp bize dua ediyomusunuz benim gibi devamsızlar var onlar nerde bakimmmm

selam kızlar nevar ne çok kimler var kimler yok nasıl keyifler
bişi diyimmi kızlar beklentileri artık azaltmak lazım çünkü beklentileri ne kadar yukarda tutarsanız kendinizi ne kadar bi konuya adapte ederseniz başarısız sonuçlar sizi daha daha çok üzüyo ben bunları yaşadım sizde yaşıyosunuz zaten sürekli yaşadığımız konularda birbirimizi kandırmaya gerek yok. Nasip üzme kendini beni dinle sende kendini acayip kaptırıyosun sonrada herkesden fazla üzülüyosun lekelenme oldumu oldu bekle daha artık doktora gidip boşuna kendini bu kadar yönlendirme kan testi niye yaptırıyosun hayatım aylardır aynı şeyler benzer şeyler yaşadın bilinçaltı demek yaşadığın belirtiler kaptırma bu kadar kendini yada sürekli gittiğin bu doktorunu değiştir. çünkü belkide hamiş kalıp düşürüyosun hani bazen vucut seleksiyon yapıyo biliyosun otomatikman sonlandırıyo biz bunu bilemiyoruz regl olduk sanıyoruz belki. Bilemiyorum yani çok stres yapıyoruz çok kendimizi kandırıyoruz ve sonuç hüzün olunca kopuyoruz. Ben kendimi bu konudan uzaklaştırmaya çalışıyorum olabildiği kadar tabi tamamen koparmam mümkün değil elimden geldiğince şekerler kendimizi pozitif enerjiyle yönlendirelim bigün hepimiz hamiş kalcaz. Hamişler iyimisiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakıp bize dua ediyomusunuz benim gibi devamsızlar var onlar nerde bakimmmm

ooooooo kımler gelmıs nerdesın sen kız bu arada benım oğlanı dogurmaya 9 gun kaldı nasıp uzme kendını hayırlısını dıle bak senın sıgına bılecegın bır oğlun var hıç olmayanları dusun

hadi maşallah bitti sayılır emel az kaldı heyecan doruktadır şimdi hayırlısıyla doğurup kucana alcan inşallah nazmiyeden haber varmı epeydir yok galiba doğurdu mu yoksa dün merve doğurmuş olabilir dedi

slm şebo nasılsın canım emoş az kalmış allah bir nefeste kurtarsın canım beyzaaa nasılsın

slm şebo nasılsın canım emoş az kalmış allah bir nefeste kurtarsın canım beyzaaa nasılsın

yaaa sinem yaaa senin de mi uykun var benimde uykum var ama dün 12.30 da falan yattım (genelde 11 gibi yatarım) ondan olabilir mi acaba bi de kendimi çok yorgun hissediyorum sanki üstümden tır geçmiş gibi derler ya hani o misal :)

kızlar ben geldim
haberler kötü bu ayda hüsranla sonuçlandı ve ben artık arkasını bıraktım
yani ne zaman gelmek istiyorsa yada hiç gelmek istemiyorsa paşa gönlü bilir
yıprandım kızlar hele dünden beri yoruldum
biliyorum sizi merakta bıraktım ama kendimi ancak toparladım biraz uyudum
kendimi toparladım sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız:1hug:

canım benim hayırlısı olsun üzülme nasipim ne yalan söyleyim bende üzüldüm ama umudumuz herzaman var bunu ilk sen sölemiştin.bizlerde seni seviyoruz hayatım :1hug:

mrb arkadaşlar süprizzzzz beni hatırladınız mı? bayadır girmedim kadınlar kulübüne ..sizin isimler mi değişmiş....esma vardı şebnem vardı ameli vardı nasip bir de umut yaren vardı ..hadi tanışalım.kim kim olmuş.ta:dance:bi beni hatırladıysanız...

selam şebnem ben yani alabama eski loveactually
senin ismin neydi çağlamıydı hatırlat kendini bakem şekerim

slm kızlar nasılsınız beyza benimde uykum var 11 de yattım gözlerim kapanıyo ya yemekten sonrada midem bulanmaya başladı

ben de varım artık:) şimdiiii şunu sormak istiyorum:takvim tutuyormuşsunuz ya, hangi takvim, nasıl yapılıyo, ugurlu geldiyse ben de istiyorum, bahar da geliyo, kışın kasveti de kalkacak umarım üzerimizden, herşey çok güzel olacak

mrb arkadaşlar.ben çok iyiyim sağol zeytin 1007...siteye giremiyorum deminden beri sorun var galiba.benim adım da çağla.hatırlarsanız.ben de hani çikolata kisti vardı hatırlayın..doktor hatasıymış arkadaşlar kist falan yokmuş ben de...5.5 haftalık da düşük yaptım.16 aralıkda......benneyaptımki

mrb arkadaşlar.ben çok iyiyim sağol zeytin 1007...siteye giremiyorum deminden beri sorun var galiba.benim adım da çağla.hatırlarsanız.ben de hani çikolata kisti vardı hatırlayın..doktor hatasıymış arkadaşlar kist falan yokmuş ben de...5.5 haftalık da düşük yaptım.16 aralıkda......benneyaptımki

yaaa çok geçmiş olsun canım demek dr bebeği kist sanmış hee

X