Umudumuz Umut olsun

aramıza hoşgeldin canım umutsuz olma bitanem tedavisi olmayan bişey değil sonuçta.canım benim sakın üzülme seninde gelecek birgün meleğin. :emir_bebek:allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

desteğinize çok çok teşekkür ederim, bu konu gündeme geldi geleli her bebek gördüğümde, hamile birine baktığımda boğazım düğümleniyo, habire ağlıyorum, ki biz bebek yapmayı 10. ay gibi düşünüyorduk, her şerde bir hayır vardır diye avutuyorum işte kendimi, tesadüfen gidip tesadüfen öğrendik bu kisti.
buraya attım kendimi ve sizleri gördüm. hayran kaldım. tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için. ben eşimden başka kimseyle bu konuyu konuşacağımı düşünmezdim, minnet borçluyum.:asigim:

kızlar yazamadım yaa anca nefes aldım iş yerinden de çıkamadım off bi hocayı bekliyorum sinir oldum son anda da yapılmazki yaaaaaaaaa :kızgın:

ayşecim aramıza hoşgeldin canım hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz gel tabi sende aramıza mutlu oluruz

mervecimm kocişine geçmiş olsun canım aman ya bende yeni yeni atlattım salgın var heralde kızlaaaaar kendinize dikkat edinn

teşekkürler, valla bir yandan yemek yapıp bir yandan sohbet keyifliymiş gercekten:)
bos kaldıgım anda karamsarlıga düşüyorum siz beni bundan kurtardınız. ayrıca hoşbuldum bbaran. (tabi siz isimlerinizi biliyosunuz ama ben çok yeniyim, öğrenicem umarım)

kızlar sağolun...kocişim yatıyo valla...benden de uzak duruyo yazık...şimdilik iyiyiz oğlumla...bize de geçmesin de...

nasip kötü bi haber mi aldı ki?gelmediğine göre....

teşekkürler, valla bir yandan yemek yapıp bir yandan sohbet keyifliymiş gercekten:)
bos kaldıgım anda karamsarlıga düşüyorum siz beni bundan kurtardınız. ayrıca hoşbuldum bbaran. (tabi siz isimlerinizi biliyosunuz ama ben çok yeniyim, öğrenicem umarım)

öğrenirsim tabi canım ben beyza bu arada...

kızlar ben geldim
haberler kötü bu ayda hüsranla sonuçlandı ve ben artık arkasını bıraktım
yani ne zaman gelmek istiyorsa yada hiç gelmek istemiyorsa paşa gönlü bilir
yıprandım kızlar hele dünden beri yoruldum
biliyorum sizi merakta bıraktım ama kendimi ancak toparladım biraz uyudum
kendimi toparladım sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız:1hug:

hayırlısı nasipcim ya üzülme bırak ne zaman olursa olsun canım strese girme rahat ol ve inanıyorum ki rahat olduğun ilk ay hamiş kalacaksın cetrefilli ismin ne canım buarada kızlar günaydın canlarımmmmm

beyzaaaa nerdesin ne durumdasın canım belirtin falan var mı benim göğüslerim şişti ağrıyooobide kasığımdaki o şişlik duruyo daha bakalım na olacak dün progestanın son hapını akşam yuttum bittikten 2 gün sonra olmuştum yani cuma yada c.tesi kesin adet olmam lazım

kızlar ben geldim
haberler kötü bu ayda hüsranla sonuçlandı ve ben artık arkasını bıraktım
yani ne zaman gelmek istiyorsa yada hiç gelmek istemiyorsa paşa gönlü bilir
yıprandım kızlar hele dünden beri yoruldum
biliyorum sizi merakta bıraktım ama kendimi ancak toparladım biraz uyudum
kendimi toparladım sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız:1hug:

rabbim neylerse hayırlısını eyler nasipcim...takdir ondan sabredip beklemek bizden...allah atakan'ını sana bağışlasın...küçük meleğin de ne zaman gelmek istiyosa o zaman gelsin...kendini üzme...burası umut topiği...bunu en iyi senin bilmen lezım canım...

günaydınnn canlarım..
nasip madem öyle bırak bencede herşeyde bir hayır vardır sen bukadar yıpranma en azından sığınabileceğin evladın var artık gerisi allahtan. geçmiş olsn

canım bende sana yazıyordum nasılsın bende çok özledim kocişin nasıl oldu?
oğluşunun adı ne olucak yakalamışken tüm sorularımı sorayımlülülülülülü

canım benim...iyiyim hayatım...kociş iyi gibi..işe geçirdim şimdi...
oğluşuma isim düşünmedik daha...çok zormuş bu isim meselesi...ismiyle gelir zaten...daha çok var...
annen nasıl oldu canım....

günaydın kızlar hayırlı bol hamişli günler
nasipcm hayırlısı olsun canım seni o kadar merak ettim ki rüyamda seni hamile olarak gördüm hayrolsun inşallah rabbim ne eylerse hayırlısını eyler bundada vardır bir hayır gelecek canm sabırla bekle

günaydın kızllaaar

nasipcim her işte vardır bir hayır sağlık olsun önemli olan senin sağlığın bebişler gelir elbet

stresten uzak durmalıyız hepimiz arkadaşlar bu çok önemli tabiii söyleyene bakmayım söyletene bakın :)

sinemcim valla bi belirti yok canım belkiyorum bende senin gibi hayırlısı olsun yaa kendimizi strese sokmayalım da bebiş yoksa sonra adet de stresten gelmiyor sonra insan şüpheye düşüyoo ne var niye gelmedi ne oldu falan diye hayırlısıyla gelir inş

günaydın raziş beyza mervişler nasılsınız ben iyiyim akıntım var hala kesilmedi kesilirse adet olacam demektir. ama sanki adet oldum gibi geliyo gidip bakıyorum akıntı gelmiş az kaldı 2 gün sonra çıkar meydana dimi beyza

merve sen bana bu takvimi yapmıştın bu takvimi yapan hamiş kalıyo uğurlu demiştin inş. uğurlu gelmiştir kızlar

X