Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın sinemcim...peki kist bir sorun teşkil etmiyormuş değil mi? gelsin kistler geldin bebişler hadi bakalım.........
herkese günaydın kızlaaar.. kızlar geldi havuza incem de size sorayım dedim dünü çok güzel degerlendirdik insallah tutar. havuza girmicem sadece güneşlencem kızlar sizce bi zaararı olur mu? acil cvp kızlar.
pazar günüde bizim evlilik yıldönümümüz aslı senden 2 gün öndeyim bende henüz bişey yapmadım cumartesi çarşı yapmam farz oldu
ayy bizim de evlilik yıldönümüz hayırlı olsun şimdiden.
aslı insallah hamişsindir sürprişz yaparsın yıldönümünüzde.
sinemcim çok sevindim canım senin adına oh hadi ama bu doktorlara çok kızyorum ya nasıl yanıltıyorlar insanı
bu arada dün hem sevindiğim ama çokda melesef morardığpım bi an
oldu
şimdi benim elticiklerimden biri hamiş
öbürününde bir yaşında çocuğu var ve dün aradı
istemiyorlarmış ama 4 haftalık hamile
kaldı ki iki hamişimiz oldu
bide bıu iiki hamişlikten önce herkes benden bekliyodu
yarında bir aradayız
yani güzel ama benim için çok zor bi gün olcak yaaaaaaaaaaaaaaaa ((
buarada bir ipucu benden sana hapı 9.10.cusunu üst üste unutursan hamiş kalma riskin yüksek aklında olsnn.
bu ne demek merve cim?
Sinemcim sen boşver eltikerini...Maalesef benim çevremde de var öyle insanlar..Hele bir tane var beni her gördüğünde "daha yok mu bebek, yaşlandın felan deyip duruyor" Bende "sen 2 tane doğurdun evden çıkamıyorsun..Kim benim kadar geziyor gününü gün ediyor gösterirmisin? Hem benolgun anne olacağım" dedim.. o gün bugündür sesini çıkartamıyor..kaydirigubbakcemile5
saol sinemim. senin de gözün aydın canım pco deilmişsin çok sevindim gelsin bebişler.
kızlar ben iniyorum kızlar bekliyor. akşam üstü girerim öpüyorumm..
buarada bir ipucu benden sana hapı 9.10.cusunu üst üste unutursan hamiş kalma riskin yüksek aklında olsnn.
bu ne demek merve cim?
Sinemcim sen boşver eltikerini...Maalesef benim çevremde de var öyle insanlar..Hele bir tane var beni her gördüğünde "daha yok mu bebek, yaşlandın felan deyip duruyor" Bende "sen 2 tane doğurdun evden çıkamıyorsun..Kim benim kadar geziyor gününü gün ediyor gösterirmisin? Hem benolgun anne olacağım" dedim.. o gün bugündür sesini çıkartamıyor..kaydirigubbakcemile5
güsel vermişsin ağzının payını canım helal san ay sorma banada aynı şey oluyor evlendiğimde zayıftım şimdi şu doktorun verdiği hormon ilaçlarıyla kilo aldım herkez var bebek dimi neden saklıyorsun felan diyor sanki olsa göbeğimi gere gere gezmemmi ya hasta bu insanlar hastakaydirigubbakcemile3hadi gel artık bebişim düş karnıma sevindir anneni babanı
bu ne demek merve cim?
emelcim doğum kontrol hapı kullandığında hapın 9. ve 10. gün olanı içmeyi unutursan üst üste korunması azalıyo ve hamiş kalma riskin yüksek oluyomuş ya mumcu yada kocatepenin videosunda izlemiştim.
canım benim çok sevindim geçmiş olsun diyorum çünkü bendede aynen yumurtalık kisti oldu ilaç kullandım geçtii bugün hatta gene kontrole gitcem..
eltinede kızdım bebek istenmez mi yaaaa :1shok: allah en kısa zamanda sanada nasip etsin gülüm.
bahara gittin dimi cnm hamilelik için bişi dedi mi?