- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
evet kızlar ölçün ya benim yüksek çıkıyor nedemek anlamıyorumda bende bu akşam test yapsammı sigarada içiyorum korkuyorum yani
kızım senin baya yüksek çıkmış üşütmedin dimi? yapma aslım dur derim bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar ölçün ya benim yüksek çıkıyor nedemek anlamıyorumda bende bu akşam test yapsammı sigarada içiyorum korkuyorum yani
şebbooo bizim gelin hamiş kalmadan önce aynı yanma şikayeti olmuştu:teytey:
evet canımmm vercem güzel haberleriii azimleee..
kızlar size şimdi bir soru sorcam şimdi ben hamiş olup olmadığımı tam biilmiyorum sonuçta ve bugün kist için kontrole gideyim diye düşünüyordum malum doktorlarda hart diye alttan muayene ediolarr.. arkadaşım gitme varsa bişi olmasın sakın dedi kafamı karıştırdı sizce???:uhm:
yehhhhuuuuu bende üzüldüydüm yine idrar yollarında bişi mi var diye biliyomusun bana nasıl umut oldun bugün hayatım. inşallah hamişizdir yarabbim
yehhhhuuuuu bende üzüldüydüm yine idrar yollarında bişi mi var diye biliyomusun bana nasıl umut oldun bugün hayatım. inşallah hamişizdir yarabbim
valla canımm sen ayaklarını üşütmemeye dikkat et ilaçta içme sakın inşallahh canımmm birbirimize yaşadıklarımızı anlatarak umut oluyoruzz olmadan olmaz:Saruboceq:
kızlarr ben bugün erken çıkarım 3 gibi doktora giderim haberiniz olsunn şekerlerr...
öpüldünüzz kızlarr çalışayımmm...
günaydın kızlarrrrrrrrrlülülülülülü
cumanız mübarek umutlarınız gerçek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
geçmişi okuyam dedim yarım saat gitti şimdide hepsini unuttummmmm anam doldurmuşsunuz yineeeeeklava:neyse bi derya kaşınmıştı ama bana gerek kalmamış canımmmmkaydirigubbakcemile
mervem sende azcık kaşınmışsın ama sanada gerek kalmamış anladığım kadarıyla ama ne o 8 de mesaj attım falan ardı oklava kız uyanamadık işte bide yazdım sana malum nedenden moralim bozuktu ne o bilmeden oklava:mymeka:
nasipim o saatte ayakta ne işin vardı gülümmmmCADIARZUkötüyüm ben kötüyümmmmcanımmmmmmma.s.
esmam şebbom gülşenim rahelim aslım razişim asişim pınarım-çalışmalar bitti mi kız hadi cuma niyetine hamişşşşşsindir inşallahhhhhhhh-seherim nazmiyem ee herkez tamammı bakalımmm öpüldünüz canlarımmmmmŞeniz
günaydın kızlarrrrrrrrrlülülülülülü
cumanız mübarek umutlarınız gerçek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhhhhhh:
geçmişi okuyam dedim yarım saat gitti şimdide hepsini unuttummmmm anam doldurmuşsunuz yineeeeeklava:neyse bi derya kaşınmıştı ama bana gerek kalmamış canımmmm
mervem sende azcık kaşınmışsın ama sanada gerek kalmamış anladığım kadarıyla ama ne o 8 de mesaj attım falan ardı oklava kız uyanamadık işte bide yazdım sana malum nedenden moralim bozuktu ne o bilmeden oklava:mymeka:
nasipim o saatte ayakta ne işin vardı gülümmmmCADIARZUkötüyüm ben kötüyümmmmcanımmmmmmma.s.
esmam şebbom gülşenim rahelim aslım razişim asişim pınarım-çalışmalar bitti mi kız hadi cuma niyetine hamişşşşşsindir inşallahhhhhhhh-seherim nazmiyem ee herkez tamammı bakalımmm öpüldünüz canlarımmmmmŞeniz