umarım hepiniz hamişsinizdir yoksa benim kız evde kalacak
bi hamiş kalak da bakicizzzzz deryam
şebocum mervecim benimde tuvaletim çok sık geliyor hatta kart görürsem gidip baktıracaktım işyerindekiler üşümüşsündür demişti ay olabilirmi yani merve inş dediğin çıkar canım ya
aslı bende tuvalete zaten sık çıktığım için bunu yorumlayamıyorum. yanlız şunu biliyorum akşam yatmadan idrara çıkarım ki sabaha kadar kalkmıyım bide sabah kalkınca acayip sıkışmış olurum ama idare ederim gece kalkmam. ama iki üç gündür gece kaldırıyo beni ve kalkıp yapıyorum acabbbaaa burdan bişi çıkarmı dersin. bide ben şunu düşünüyorum acaba ben hamiş kalıyorumda düşürüyomuyum ya. haberim olmadan
göbek tokuşturucaz merve şebo ben dimi kızlar şebo seninki erkek olsun kızmı sana vericem
inşallah hayatım inşallah bebişlerimiz gelir allah onlara hayırlı yazılar yazmıştır. ben hep kız hissediyorum ama erkek olursa alırım kızını aslıcım.
günaydın kızlarrrrrrrrr
cumanız mübarek umutlarınız gerçek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
geçmişi okuyam dedim yarım saat gitti şimdide hepsini unuttummmmm anam doldurmuşsunuz yineeeeeklava:neyse bi derya kaşınmıştı ama bana gerek kalmamış canımmmmkaydirigubbakcemile
mervem sende azcık kaşınmışsın ama sanada gerek kalmamış anladığım kadarıyla ama ne o 8 de mesaj attım falan ardı oklava kız uyanamadık işte bide yazdım sana malum nedenden moralim bozuktu ne o bilmeden oklava:mymeka:
nasipim o saatte ayakta ne işin vardı gülümmmmCADIARZUkötüyüm ben kötüyümmmmcanımmmmmmma.s.
esmam şebbom gülşenim rahelim aslım razişim asişim pınarım-çalışmalar bitti mi kız hadi cuma niyetine hamişşşşşsindir inşallahhhhhhhh-seherim nazmiyem ee herkez tamammı bakalımmm öpüldünüz canlarımmmmmŞeniz
kız ayşe hoşgeldin canım hep geç kalıyon ne o niye canın sıkkın moralin niye bozuk hiç yazmıyon geçende yine sordum sölemedin kaçak. yerimseniben