yok bende günü gününe gelir yani 28 günde bir benim kızdada yaptığımdasaol canım...darısı inşallah size olsun....
sana daha kocaman öpücük...
yok canım kist falan değildir...hic gecikir miydi daha öncadan...bak ben 2. gecikme günü yaptım...çok silik çıkmıştı....inş. hamişşsin....
kaçıncı gün yaptındı nasip sen ? aslında çıkması lazım
ee sende kız nasip nası çıksın ozaman neyse bekleyip ilk idrarla yap bari
hadi hayırlı haber bekliyoruz senden nasip...ben sabah günaydınımı dedim şimdi yatmaya gidiyorum...çok arıycam bu günleri di mi?
inş. nasip hamişsindir kanda baktırsan kesin çıkar canım ya kanda baktırsana
selam kızlar
ben cumartesi günü test yaptım ama tek çizgi gerçi çok erken daha biliyorum kızdada reglden 6 gün sonra silik çıkmıştı o yüzden testi ileri ki günlerde tekrarlayacağım....
gerçi göğüs ucumda bezecikler oluştu hamişler sizlerde de varmı?
emelim 14 mart hadi hayırlısı olsun allah seni biran önce kurtarsın
merve 2 oh oh topik erkek doluyor kızlarımız kapışılacakkaydirigubbakcemile3
nasip adet olamdın inş. günün kaç gün geçti canım beyza senin belirtin var mı yaa ben çok merak ediyorum bebek var mı diyeee
beyza nasılsın canım sayfada yine fazla kimse yok nasip sen ben varız
ayyy inş. canım seni umutlandırmak istemem ama hamiş belirtisi gibi geliyo bana benimde sol kasığım ağrıyo belim ağrıyo şu göğüslerdeki kabarcıklara bakıp gelim bi wc de var mı diyee :))
kızlar dün kahve falına baktırdım kadın bebek görünüyo hemde erkek dedi günün falan geçtimi dedi yok dedim inş. dedim bende hayırlı evlat olacakmış ay insan umutlanıyo yaaa allah hayırlısını versin