Umudumuz Umut olsun

yok bende günü gününe gelir yani 28 günde bir benim kızdada yaptığımda
silik çıkmıştı ama geçikmenin 5.yada 6.günüydü

kaçıncı gün yaptındı nasip sen ? aslında çıkması lazım

cuma olmam gerekiyordu cumartesi yaptım ama gece yani ilk idrarım değil

ee sende kız nasip nası çıksın ozaman neyse bekleyip ilk idrarla yap bari

hadi hayırlı haber bekliyoruz senden nasip...ben sabah günaydınımı dedim şimdi yatmaya gidiyorum...çok arıycam bu günleri di mi?

neden kimse yazmıyor yaaaaaaaaaaakötükedihüso
bakın şimdi gider uyurum haaa

herkese günaydınlaaar
nasipcim inş hamişsindir canım günün geçtiğine göre yaaa şu bahsettiğin göğüs uclarındaki bezeciklerden bende de var nokta nokta gibi kabarık acaba bende mi hamişim :)

nasip adet olamdın inş. günün kaç gün geçti canım beyza senin belirtin var mı yaa ben çok merak ediyorum bebek var mı diyeee

canım belirti anlamıyorum yaa göğüslerim bi ağarıyo bi geçiyo ben onları kontrol altına aldım, bide sanki akıntı geliyo, bi de gazzz belki de üşütüyorumdur

kızlar dün kahve falına baktırdım kadın bebek görünüyo hemde erkek dedi günün falan geçtimi dedi yok dedim inş. dedim bende hayırlı evlat olacakmış ay insan umutlanıyo yaaa allah hayırlısını versin

beyza nasılsın canım sayfada yine fazla kimse yok nasip sen ben varız

valla bendeki belirtiler pskolojik değilse eğer
sık sık wc ye çıkıyorum
kasıklarımda ara ara ağrılar giriyor bazen hiç kesilmiyor
bel ağrım var
komik olacak ama sanki tıkalı
göğüslerim şiş ama ağrı yok
göğüs uçlarımda ufak ufak bezeler oluştu
uçları sanki uyuşuk bir tuhaf yani
akıntım regl günüm başladı sıcak birşeyler akıyor tamam regl oldum diyorum wc ye gidiyorum yok beyaz akıntı olduğunu görüyorum

ayyy inş. canım seni umutlandırmak istemem ama hamiş belirtisi gibi geliyo bana benimde sol kasığım ağrıyo belim ağrıyo şu göğüslerdeki kabarcıklara bakıp gelim bi wc de var mı diyee :))

ayyy inş. canım seni umutlandırmak istemem ama hamiş belirtisi gibi geliyo bana benimde sol kasığım ağrıyo belim ağrıyo şu göğüslerdeki kabarcıklara bakıp gelim bi wc de var mı diyee :))

kız sen iş yerinde değil misinkaydirigubbakcemile3
tamam belirtiler okde testte çıkmaması düşündürüyor

inş hayırlısı olurr yaa insan böyle sözler duyunca mutlu oluyor umutlanıyo bende çok istiyorum ama elimizde olan birşey yok sadece dua edebiliriz

emellcim bugün senin doğumgününmüş nice mutlu senelere canım bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk seninle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…