- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM CANLARIM IYIKI VARSINIZ NASIP ZILLISI KALK YAP BI TEST YADA O MUBAREGINI KALDIR SAGLIK OCAGINA GIDIVER KAN TESTI IÇIN BU ARADA MERVE BEN YAZMISTIM MERVENIN OGLU OLACAK DIYE OĞLUMUZA KIZ BULAMAYACAKMISIZ BAK BAK SIZ HAMILE KALACAKSINIZ BIZDE SIZIN NAZLI KIZLARI ELINIZDEN ALACAZkötükedihüsokötükedihüso
BAK KIZ DOGUR KARISMAM SONRA BEKLIYO BIZIM OGLANLAR:jeyyar::jeyyar:
inş. nasip iğne vurulalı kaç gün oldun canım
ya beyza neden umutsuzluğa kapılıyosun canım az kaldı bak nasip hamiş kalacak inş. arkasında ikimiz birden verecez müjdeyi hayırlısı canlarım ya sizlerle bişe paylaşacam kızlar inanır mısız bilmem ama hamile kalınca yazmayı düşünüyodum şimdi mi yazsam diyorum
ya kızlar adetimin 5. günü ben bi yaşlı tayseye gittim karnımdan rahmime baktı ve rahmin ters dedi bende evet dedim dr. da söylemişti ters diye ve kadın ovalayarak düzeltti canım yandı biraz ağır kaldırma çok ağır kaldırmışsın dedi özellikle adetken kaldırma dedi bizim komşunun yeğeni ve onun eltisinin kaç yıldır olmyomuş onların biri hamile biri doğurdu aynı kişiye gitmişler kadın karnını çektikten sonra adet olmamışlar hamiş kalmışlar ben ilk hamileliğimde de gitmiştim adetim yakındı gerek yok falan dedim kadın olsun ben yapim demişti yaptı nisanda yaptı mayısta adet oldum bi daha olmadım hasmiştim çünkü bende inanamadım kürtajdan sonra aynı kadına gidecektim kaza geçirmiş kolu parmakları hep kırıkmış çekemiyorum dedi bu kadınıda adet olduğum zaman duydum temizlendim gittim ve bu ay kalırmıyım diye umutlanıyorum kaç aydır hap iğne tık yok bu ay dur bakalım ne olacak annemin ve eltiminde karnı çekildikten sonra hamiş kalmışlar anneminde ters rahmi inanır mısınız bilmiyorum ama işte böyle hamiş kalsam yazacaktım size kesin bi çözüm diye ama dayanamadım şimdi yazdım