Umudumuz Umut olsun

KIZLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM CANLARIM IYIKI VARSINIZ NASIP ZILLISI KALK YAP BI TEST YADA O MUBAREGINI KALDIR SAGLIK OCAGINA GIDIVER KAN TESTI IÇIN BU ARADA MERVE BEN YAZMISTIM MERVENIN OGLU OLACAK DIYE OĞLUMUZA KIZ BULAMAYACAKMISIZ BAK BAK SIZ HAMILE KALACAKSINIZ BIZDE SIZIN NAZLI KIZLARI ELINIZDEN ALACAZkötükedihüsokötükedihüso

burdayız nasip susmadık canım olmadın dimi daha benim karnım ağrıyo belim ağrıyo iş yerindeyim canım kabarcıklar oluşmuş bende de

KIZLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM CANLARIM IYIKI VARSINIZ NASIP ZILLISI KALK YAP BI TEST YADA O MUBAREGINI KALDIR SAGLIK OCAGINA GIDIVER KAN TESTI IÇIN BU ARADA MERVE BEN YAZMISTIM MERVENIN OGLU OLACAK DIYE OĞLUMUZA KIZ BULAMAYACAKMISIZ BAK BAK SIZ HAMILE KALACAKSINIZ BIZDE SIZIN NAZLI KIZLARI ELINIZDEN ALACAZkötükedihüsokötükedihüso

yapacam be ne kızıyon ama yarın sabah ilk idrarımla:dilcikar:
kız bizim sağlık ocaklarında kan testi yapmıyorlaryasakkelime

vurulduktan sonra 16- 18 günleri arası adet olman lazım canım olmazsan hamişsin 12+16=28 yani bugün adet olmazsan canım ayy inş. hamişssin allahım yüzümüze baksın başı sen çek arkandan beyzayla geliyoruz ben 16. gün olmuştum ama şimdi 10. günde vuruldum üstüne 16 eklersem ayın 4 ü yapıyo hapımda erken bitiyo benim bakalım ne zaman olacam canım ama normal adet tarihim 7 si

yaaaa sinemm ben günler geçtikçe ümitsizleniyorum niyee yaa anlamadım sanki bu ay da olmayacakmış gibi geliyo oysa 1 hafta önce hayaller kuruyordum :KK43:

kız nasip klomen ve gonaphone kullananlar topiğinde yakaladım seni ben orda listede varım sadece okuyorum o sayfaları pek fazla yazmıyorum genelde buraya yazıyorum canım

ya beyza neden umutsuzluğa kapılıyosun canım az kaldı bak nasip hamiş kalacak inş. arkasında ikimiz birden verecez müjdeyi hayırlısı canlarım ya sizlerle bişe paylaşacam kızlar inanır mısız bilmem ama hamile kalınca yazmayı düşünüyodum şimdi mi yazsam diyorum

ya beyza neden umutsuzluğa kapılıyosun canım az kaldı bak nasip hamiş kalacak inş. arkasında ikimiz birden verecez müjdeyi hayırlısı canlarım ya sizlerle bişe paylaşacam kızlar inanır mısız bilmem ama hamile kalınca yazmayı düşünüyodum şimdi mi yazsam diyorum

bilmiyorum yaa üzülüyorum ama hayırlısı olsun diyelim ne yapalım inş içine doğmuştur dediğin gibi olur canım

yaz yaz merak ettim :)

sinemcim inşallah kısa zamanda sendende alıcaz haberleri..
beyza seninkide normal cnm sonlara doğru olur böle umutsuzluklar..
nasip,sinem,beyza üçünüzde hamişsinizz inşallah..

ben henüz başlamadım canlarım hayırlısı bakalım çokta ısrarcı değilim buay için:)

ya kızlar adetimin 5. günü ben bi yaşlı tayseye gittim karnımdan rahmime baktı ve rahmin ters dedi bende evet dedim dr. da söylemişti ters diye ve kadın ovalayarak düzeltti canım yandı biraz ağır kaldırma çok ağır kaldırmışsın dedi özellikle adetken kaldırma dedi bizim komşunun yeğeni ve onun eltisinin kaç yıldır olmyomuş onların biri hamile biri doğurdu aynı kişiye gitmişler kadın karnını çektikten sonra adet olmamışlar hamiş kalmışlar ben ilk hamileliğimde de gitmiştim adetim yakındı gerek yok falan dedim kadın olsun ben yapim demişti yaptı nisanda yaptı mayısta adet oldum bi daha olmadım hasmiştim çünkü bende inanamadım kürtajdan sonra aynı kadına gidecektim kaza geçirmiş kolu parmakları hep kırıkmış çekemiyorum dedi bu kadınıda adet olduğum zaman duydum temizlendim gittim ve bu ay kalırmıyım diye umutlanıyorum kaç aydır hap iğne tık yok bu ay dur bakalım ne olacak annemin ve eltiminde karnı çekildikten sonra hamiş kalmışlar anneminde ters rahmi inanır mısınız bilmiyorum ama işte böyle hamiş kalsam yazacaktım size kesin bi çözüm diye ama dayanamadım şimdi yazdım

işte böyle beyza merve ilk hamişliğimde klomande kullanmıştım ama kaç aydır kullanıyorum bişe olmadı buay ne olacak merak ediyorum bu yüzden işte umutlanıyorum kızlar eğer haftasonu adet olmazsam haftaya salı günü test yapmayı düşünüyorum

ya kızlar adetimin 5. günü ben bi yaşlı tayseye gittim karnımdan rahmime baktı ve rahmin ters dedi bende evet dedim dr. da söylemişti ters diye ve kadın ovalayarak düzeltti canım yandı biraz ağır kaldırma çok ağır kaldırmışsın dedi özellikle adetken kaldırma dedi bizim komşunun yeğeni ve onun eltisinin kaç yıldır olmyomuş onların biri hamile biri doğurdu aynı kişiye gitmişler kadın karnını çektikten sonra adet olmamışlar hamiş kalmışlar ben ilk hamileliğimde de gitmiştim adetim yakındı gerek yok falan dedim kadın olsun ben yapim demişti yaptı nisanda yaptı mayısta adet oldum bi daha olmadım hasmiştim çünkü bende inanamadım kürtajdan sonra aynı kadına gidecektim kaza geçirmiş kolu parmakları hep kırıkmış çekemiyorum dedi bu kadınıda adet olduğum zaman duydum temizlendim gittim ve bu ay kalırmıyım diye umutlanıyorum kaç aydır hap iğne tık yok bu ay dur bakalım ne olacak annemin ve eltiminde karnı çekildikten sonra hamiş kalmışlar anneminde ters rahmi inanır mısınız bilmiyorum ama işte böyle hamiş kalsam yazacaktım size kesin bi çözüm diye ama dayanamadım şimdi yazdım

canım benim inş olumlu olmuştur tutmuştur bebin annesini
inş canım biz senle başa baş gidiyoruz takım olduk aynı gün yaparız testi inş güzel haberleri veririz

X