Umudumuz Umut olsun

ıhlamur iyi gelir inş. şifa olsun canım gripsin galiba eşim ben grip olunca nane karabiber limon filan kaynatıyodu iyi geliyodu canım sende dene istersen.tekrar geçmiş olsun.

beyzacımm geçmiş olsun cnm öncelikle..pınar seni çok merak ediyorum hemen yaz lütfenn..

kızlarr benim testimmm geldiiiiiidelikafadulden hadi bakalımmm hepimize hayırlı olsun:)))

geçmiş olsun beyzacım yat dinlen...

hadi hayırlı olsun adaşım...bu ay gelsin bebişimizzzzzzz....

geçmiş olsun beyzacım hadi pınar gel artık ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar artık yarın sabah olurum öptm hepinizi kendinize iyi bakın byeeee

Beyzacım geçmiş olsun
mervişim hadi bakalım gelsin bebişler
razişçim nasılsın canım
pınar hadi gel meraktayız çok uzun oldu ya
kızlar gülşen nerelerde çıktımı doğum iznine ondanmı girmiyor
hadi seher çıkmıştı annesine gittikçe giriyordu ama gülşencikte kayboldu yoksa terkmi edildik

inşallah raziyecim bakalım artık regl belirtisi yok ama
kasık ve bel ağrım var
slm kızlaar nabersiniz? topic çok sessiz. saat 3te ilk randevumuza giitcez teyzeleri dualarınızı bekliyoruz dönünce yazarım öpüyorum hepinizii canlarımm
hadi hayırlı haberlerle gel canımın içi
kızlarrr ben çok hastayımm grip oldum yatıyorum işe de gitmedim evdeyim yani anca kendime geldim sizlere bişeyler yazabiliyorum sümüklüüüü oldumm
çok geçmiş olsun dikkat et kendine beyzacım
beyzacımm geçmiş olsun cnm öncelikle..pınar seni çok merak ediyorum hemen yaz lütfenn..

kızlarr benim testimmm geldiiiiiidelikafadulden hadi bakalımmm hepimize hayırlı olsun:)))
hadi inşallah bu ay olacak mervecim bütün dualarım sana

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

kızlar çok sağolun vallaa kendine çook dikkat eden biri olarak hasta oldum
sizlerde dikkat edin kendinize aman hasta olmayın
öpüyorum hepinizi uzaktan :)

mervecim testin gelmiş canım hayırlı olsun bu ay gelsin bebişlerrhihoyyyt pınaarr nerdesin gülüm merak ettim valla.

hadi hayırlı haberle gel canım...bakalım kaç tane geliyo....rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin canım...

bende geldim kızlar ama çok giremiyorum haliyle pınarcım hayırlı haberlerle gel tatlım

geçmiş olsun beyzacım hadi pınar gel artık ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar artık yarın sabah olurum öptm hepinizi kendinize iyi bakın byeeee

CANLARIM BENİM BEN GELDİİM. HAYIRLI HABERLERLEEE hihoyyyt ÖNCELİKLE BEBİŞİM 1 TANEYMİŞ VE 6+1 OLMUŞUM BUGÜN, PITPIT KALBİNİ DE DUYDUK ALLAHIMIN HEDİYESİ BİRTANEM PİRİNÇTEN DE KÜÇÜKTÜÜ TEYZELERİİ.. 2 HAFTA SONRAYA YİNE RANDEVUM VAR ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA KIZLAAAR. ALLAH HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN.. DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK SAOLUN KUZULARIM İYİKİ VARSINIZZ.

beyzem çok geçmiş olsun canım. ıhlamur,portakal kabuğu, karabiber ve balı kaynat iç sabaha bişeyin kalmaz hayatım..

merveem hayırlı olsun testlerin gelmiş insallah hepsinde çift çizgiyi görürsün hayatımm :dance::teytey:a.s.

pınarcım canım ya çok şükür herşey yolundaymış. ayy kalp atışlarını bile duymuşsun canım benim kimbilir ne muhteşem bi duygudur senin adına çok sevindim.:1hug:banada heyecan bastı şimdi:)tatlım allahım kucağına almayıda nasip etsin bitanem allah seni ve bebeğini korusun

çok güzel bir duygu canım benim, allah sana ve tüm arkdaşlarıma (tüm isteyenlere) bu duyguyu yaşatsın insallaaah. inşş sen de duyacaksın göreceksin birtaneeem :)a.s.

canımmm ne kadar sevindiğimi tahmin bile edemezsin sanki o pıppıtlar benim bebeğimmiş kadar sevindim canım Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğurmanı da nasip eder inş... bizlere de dua et canım

Pınarım çok sevındım canım ya benım tahmın tutmadı ama neyse mervenın oğlu olacak kehanetınde bulunuyorum

günaydın kızlar pınar güzel haberlerle gelmene çok sevindim allah kucağına almayı nasipetsin canım beyzam dinlen canım çok geçmiş olsun nasip gelmiş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…