Umudumuz Umut olsun

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
demin geldim yazamadım sinir oldummmm ben i ye basıyorum : çıkıyo kafayı yedi klavye dedim ama düzeldi neysekiiiiiiii nasılsınız canlarımmmm hamişlerim şafak sayanlarım hamiş olduğunu bilmeyenlerim acaba hamişmiyim diyenlerimmm hamiş adaylarım benimmmm hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmmmmŞenizŞeniz

slm kızlar dün eve bakmaya gittik dardı biraz beğenmedim ya.olmadı yani hayırlısı bakalım.alışveriş filan derken ordan oraya baya yorulmuşum.bugünde dip köşe temizlik yaptım çok yorgunum.gerçi bitmedi henüz bi ceee deyim size dedim.kasıklarım ağrıyo ya dün üşüttüm sanırım.sizler iyisinizdir inşallah öptüm sizi kızlar. arada uğramya çalışırım.

emel kız sanada az kaldı annen geldi mi izmirden sezeryan değil mi senin günün belli değil mi

slm kızlaaaaaaaaaar, nabeeeeeer??ben geldiim lülülülülülüpardon biz geldik

pınaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr canım senin kontrolün yarın mıydı ?

naber merveem? hemen vazcaymışsın bu aydan bişi çıkmaz adet olayım hemen yazmışsın aaaaklava:klava: öle düşünmeyin, hem siz demiyo muydunuz adet olana kadar hepimiz hamişiz diee benim kontrol çarşamba canım ya geçmiyoor günleeer delikafadulden mide bulantılarım başladı öğürtmüyor ama midem ekşimiş gibi oluyor bi garip yaniii

kız bıtermı benım temızlık o gun yatak oda halısını yıkadım mutfakta fırını bulasık makınesını çektım evı sıldım temızledım yatak odanın perdesını yıkadım astım banyoyu cifledım sebzelıklerı yıkadım yerlestırdım ve sat 11 de aglayarak surundum çunku agrılarım tuttu bugunde oturma odasının perdesını yıkayacam

ay kızzz ne temizliği yaaa. deli misinnnn?? anacım ben mi çok pimpirikliyim yoksa fazla evhamlı mıyım? çünkü ben elime bişi sürmüyom temizliği falan eşim yapıo bi yemek yapıom ortalığı topluom o kadar, sen o göbekle, 9 aylık bebekle ev mi temizledim aman allahımmmm, dikkat etsene emel yaa ay içim bi hoş oldu gülümmmkafamçokkarıştı

yook gülüm belli ondan ya hayırlısı canım benim üzülmüyorum ben artık lülülülülülü
ben bu ay bilmiyorum canım daha 12 gün var hayırlısı bakalım
evet cnm az kalmış sanada hihoyyyt

kız ne diyimm ben saanaaaa emelllll bir kadın tutsan gelse kız koca göbekle hepsini nası yapıosunn:CüvCüv:

maşallah emelimm çook güsel çıkmışsıonn. bebişin de maviş gözlü olur insallaaah :)sağlıcakla al kucağına inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…