Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 kart geliooo canım yakın belki yarın belki yarındanda yakınn...
sen naptın cnm buay ?nasılsın
slm kızlaaaaaaaaaar, nabeeeeeer??ben geldiim lülülülülülüpardon biz geldik
naber merveem? hemen vazcaymışsın bu aydan bişi çıkmaz adet olayım hemen yazmışsın aaaaklava:klava: öle düşünmeyin, hem siz demiyo muydunuz adet olana kadar hepimiz hamişiz diee benim kontrol çarşamba canım ya geçmiyoor günleeer delikafadulden mide bulantılarım başladı öğürtmüyor ama midem ekşimiş gibi oluyor bi garip yaniii
kız bıtermı benım temızlık o gun yatak oda halısını yıkadım mutfakta fırını bulasık makınesını çektım evı sıldım temızledım yatak odanın perdesını yıkadım astım banyoyu cifledım sebzelıklerı yıkadım yerlestırdım ve sat 11 de aglayarak surundum çunku agrılarım tuttu bugunde oturma odasının perdesını yıkayacam
ay canımm maşallahh ne mutlu sonra oraya bebişinle gidersin inşallahhh.. çok cici karnında maşallahhsagol pınarım en alttakı resımde benım adetıme az kalmıstı ve esıme benım basım donuyo mıgdem bulanıyo hamılemıyım dıyodum hamısmısım
Mervecim dur bakalım canım biraz bekle inşallah gelmez gerçi insan gelip gelmeyeceğini hissediyor hayırlısı olsun ne diyelim
hoşgeldin pınarcım hadi bakalım üçüzlerini gör bakalım ay çok heyecanlandım bende hemen bize de haber ver canımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:CüvCüv:
pınarcım büyük yarın inş. güzel haberlerle dönersin bitanem