Umudumuz Umut olsun

ayyyy oğlanla yaptık işte paşa paşa kadın gelınce nutkum tutuluyo kadına acıyom iş yaptırmıyom

sagol pınarım en alttakı resımde benım adetıme az kalmıstı ve esıme benım basım donuyo mıgdem bulanıyo hamılemıyım dıyodum hamısmısım

kaydirigubbakcemile3 kart geliooo canım yakın belki yarın belki yarındanda yakınn...

sen naptın cnm buay ?nasılsın

Mervecim dur bakalım canım biraz bekle inşallah gelmez gerçi insan gelip gelmeyeceğini hissediyor hayırlısı olsun ne diyelim

hoşgeldin pınarcım hadi bakalım üçüzlerini gör bakalım ay çok heyecanlandım bende hemen bize de haber ver canımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:CüvCüv:

emel kız sen var yaklava:klava: dayaklıksın kızım o göbekle perde mi asılır bebişine zarar verebilirsin allah korusun canım dikkat et bırak artık şu temizliği ortalığı topla süpür tamam onu bunu çekip silmekaydirigubbakcemile

ay emoşum çok tatlısın karnın pek çıkmamış canım allah kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada hamiş olmayı nasip etsin kızlar aminnnnn

emelcim ne güzel çıkmışsın bak perdelerinde mis gibi kız hihoyyytallah seni allah bir ömür boyu mutluluk versin eşin ve bebişlerinle canım arkadaki kim görümcenmi kaydirigubbakcemile3

sagol pınarım en alttakı resımde benım adetıme az kalmıstı ve esıme benım basım donuyo mıgdem bulanıyo hamılemıyım dıyodum hamısmısım
ay canımm maşallahh ne mutlu sonra oraya bebişinle gidersin inşallahhh.. çok cici karnında maşallahh
Mervecim dur bakalım canım biraz bekle inşallah gelmez gerçi insan gelip gelmeyeceğini hissediyor hayırlısı olsun ne diyelim

kesinlikle canımm insan anlıyor çok farklı şimdi dahada ii anlıorm :1hug:

hoşgeldin pınarcım hadi bakalım üçüzlerini gör bakalım ay çok heyecanlandım bende hemen bize de haber ver canımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:CüvCüv:

TABİ HAYATIM HEMEN YAZARIM :)

pınarcım büyük yarın inş. güzel haberlerle dönersin bitanem

saolasın canım benim çarşamba günü öğleden sonra saat 3te randevumuz. şafak 2 :) sen nasılsın canım?

hadiya şakkıdı olsun senin evinin perdeleri eminim daha temiz süprizzzzz hımmm demek görümcen :mymeka:

ooo emelcim maşallah eksik hiçbişey kalmamış herşeyi düşünüp almışsınkaydirigubbakcemile5 şimdi sıra arda da

emeelll yesinler senin lohusa tacını çok tatlı çıkmışsın canım hamişlik sana çok yakışmış fazla da kilo almamışsın heralde Aman Maşallah diyelim nazar değmesin

ama güzelim kendini fazla yorma azar azar yap barii temizliğini

ben normal dogurmayacam canım ama esım dıyokı sen bebege kımse bakmasın dıye 2.gun ayaklanırsın dıyo vallahı dogru ben sıpama kendım bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…