Umudumuz Umut olsun

herkese günaydın

aslımm geçmiş olsun kayınvaldene...
oluşuna da maşallah kocaman olmuş.

canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin annene...
bu arada inş içindeki heyecan minik bebeğinin heyecanıdır

tşk ederim hayatım günaydın inş o heyecandır ama ne bileyim ya diyorum ya umutlanmamak en güzeli

ay canım geçen haftadan kalan işlerim vardı onlara dalmışım sen yeterki iste ben yazarım canım
istiyorummmmmmmkaydirigubbakcemile3
Günaydın sinemcim nasipçim hem iş yapıp hem yazmaya çalışıyorum canım

hadi seni affedebilirim son haftan
kız izine çıkınca topiğe girmeyecekmisin umarım evde net vardır

şimdi ben giderim hepiniz dökülürsünüz topiğeÇok üzgünüm çoook
ben çıkıyorum koçişimi uyandırayım ona kahvaltı hazırlayayım
daha sonra görüşürüz

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

günaydın merve nasip ayş sinem semra aslı emel beyza hepinize günaydın hayırlı haftalar bol bebişli haftalar diliyorum canlarım
diğer kızlar siz nerelerdesiniz emel merve şebbo seher pınar asiye nazmiye gülşen feyza hadi gelin sizde aslıcım annene geçmiş olsun canım maşallah mehmetcana canım
nasipcim seninde annene geçmiş olsun canım

iyiyim razişim denetimi atlattık aldık belgeyi hayırlısıyla canım ya daha adet olmama 13 gün var kıslar ya merve ısım düştü adet olacam demiştin hayırlısı canım yaaa

iyiyim razişim denetimi atlattık aldık belgeyi hayırlısıyla canım ya daha adet olmama 13 gün var kıslar ya merve ısım düştü adet olacam demiştin hayırlısı canım yaaa

çok sevindim canım allah kolaylık versin geçer canım 13 gün inşallah 13 gün sonra güzel haberi verirsin bize :CüvCüv:

Günaydın kızlar arada kaçıp görüşeyim dedim özledim sizi . Nasılsınız bakim iyisinizdir inşallah canlarım ben cuma günü adet oldum 62 gün sonra şükür ki. Ctesi doktora gittim klomen verdi perşembe bakacakmış yumoşlara ne durumda diye bakalım ilaçlarımı kullanıyorum perşembeyi bekliyorum ara ara bakmaya çalışırım hepinizi seviyorum öptüm canlarım...

hoşgeldin asiyecim adet olmana sevindim canım sanırım sevinmek gerek şuan inşallah yumoş takibinden sonra gelecek bebişin hayırlısıyla canım

evet canım yaaa daha çok var seninde yumurtan benim gibi erken büyüyo sanırım canım

evet canım yaa erkenci benim yumoşlar, ama ben hep geç olduğunu düşünürdüm öyle değilmiş meğersem, bu ay ovulasyon testinde fark ettim durumu hayırlısı bakalım... Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inş.

X