Umudumuz Umut olsun

merve hoşgeldin hayatım
oo bu gece burda çümbüş var hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sende mi burdaasınnn ohh süper valla ..nasip varya bugün işten çıktım asansörde deli gibi gözlerime bakıyorumkaydirigubbakcemile3 kız parlayan bişi göremedimmsırnaşık şey

sende mi burdaasınnn ohh süper valla ..nasip varya bugün işten çıktım asansörde deli gibi gözlerime bakıyorumkaydirigubbakcemile3 kız parlayan bişi göremedimmsırnaşık şey

valla merve sanki gözbebeklerin içinde ışık varmış gibi parlayacak...aman kızım boşver kısmetimizde varsa zaten biz istemesekte olacak o yüzden kendimizi umutlandırıp sonradan hayal kırıklığına uğramayalım yada pskolojikmen kendimizi etkilemeyelim yalnışmıyım?

nasipcim kocişimde yanımdakaydirigubbakcemile2 beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 eve gitcez sonra çalışcez:eek:
merve kız allah seni gözlerine baktın demek inşallah canım hamişsinizdir nasiple bu ayın açılışını siz yapınhihoyyyt
emelde beni hamiş görüyor rüyasında hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

öyle tabi kız belirti falan dinlemez bu iş ama nasip genede umutlanmak ümitle beklemek hayal kurmak çok güzel bişi buay olmadı başka aylar var allah uzun ömür sağlık versin..elbet hepimiz alcaz kollarımızıa minik yavrularımızı içimize çekcez miss kokusunu..öpcez bakmaya doyamıcaz...

nasipcim kocişimde yanımdakaydirigubbakcemile2 beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 eve gitcez sonra çalışcez:eek:
merve kız allah seni gözlerine baktın demek inşallah canım hamişsinizdir nasiple bu ayın açılışını siz yapınhihoyyyt
emelde beni hamiş görüyor rüyasında hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

bir bakmışsın arkamızdan raziş hamileyimmmm diye haykırıyorr. emel hamile ya ona malum olmuştur bence sizinde en yakın zamanda olcak tatlım

beyza kız geçmiş olsun bian şüpheye düştüm çarpıldın mı diye aman allah korusun gülüm..

ya buay tek fark benim hamile kaldığım aydaki gibi göğüslerimde sancı yok birazcık ondan şüpheleniyorum..acaba bebiş mi var diorum zor duruyorum test yapmamak için 4 gün önceden yapılırmı:))

canım senin ne zaman yakın mı beyzacım sende takvim yapsana canım
mervecim ne güzel dedin inşallah allahım tez zamanda bu duyguyu taddırsın mis gibi koklayalım bebişlerimizi
nasipcim listeyi günceller misin canım

öyle tabi kız belirti falan dinlemez bu iş ama nasip genede umutlanmak ümitle beklemek hayal kurmak çok güzel bişi buay olmadı başka aylar var allah uzun ömür sağlık versin..elbet hepimiz alcaz kollarımızıa minik yavrularımızı içimize çekcez miss kokusunu..öpcez bakmaya doyamıcaz...

inşallah mervecim allah en kısa zamanda hepimize birer tane melek verir:Saruboceq::Saruboceq:

hem sol taraftan olduğunu düşünüyorum çünkü o günler hep sol yumurtalıklarımın ağrıdığını hissettim

mervecim ne güzel dedin inşallah allahım tez zamanda bu duyguyu taddırsın mis gibi koklayalım bebişlerimizi

amiin canım inş tüm isteyenlere

o günü kaçırmadım da ertesi gün kaçtıı eşimin maçı vardı arkadaşlarıyla ufff sinir oldum zatenn ama 72 saat yaşıyorlarmış ya içerde tutar inş

inşallah canımm benim ya 72 saat olunca bizimki tutmuyorgeçen ayda ondan kaçırdım galiba çünkü 3 gün aram vardı 48 saat en sağlamı hatta ben buay 24 saati denedim bakalım:))

canımm benim biraz karışık oldu bu ay bende kitlerden anladım yumurtladığımı

inşallah canımm benim ya 72 saat olunca bizimki tutmuyorgeçen ayda ondan kaçırdım galiba çünkü 3 gün aram vardı 48 saat en sağlamı hatta ben buay 24 saati denedim bakalım:))

hadi yaaaaaaa :KK43: kaçırdım mı acaba??
offfff hemen ertesi günü tahlili icad etseler ne güzel olur ya

hadi yaaaaaaa :KK43: kaçırdım mı acaba??
offfff hemen ertesi günü tahlili icad etseler ne güzel olur ya

yok kız sen bizimkilere bakma sizinkiler 72 saattir belkimm..ya sorma bende keşke kan tahlili yapabilsem evde cihazım olsa dedim kaydirigubbakcemile3

X