Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyza kız geçmiş olsun bian şüpheye düştüm çarpıldın mı diye aman allah korusun gülüm..
ya buay tek fark benim hamile kaldığım aydaki gibi göğüslerimde sancı yok birazcık ondan şüpheleniyorum..acaba bebiş mi var diorum zor duruyorum test yapmamak için 4 gün önceden yapılırmı:))
canım adet tarihinden 3 gün sonra idrar testinde çıkıyo.inşallah hamilesindir :ecrin_bebek:
sende mi burdaasınnn ohh süper valla ..nasip varya bugün işten çıktım asansörde deli gibi gözlerime bakıyorumkaydirigubbakcemile3 kız parlayan bişi göremedimmsırnaşık şey
3 gün sonra mıı ben günümde olmazsam yapayım diyordum semracım ama :uhm:
neyse bakalım önce idrarda deniyeyim sonra günüm geçince kan veririm inşallahhhhcanım çıkmazki 3 gün geçmesi lazımmış idrar tahlilinde ama kan tahlilinde çıkar.
allah sana ne diyim güldürdün beni:roflol: yanlız değilmişim bu konuda bende bakıyodum aynada gözlerime parlaklık yoktu ama gözlerim büyümüştü sanki bide çok solgun görünüyodum ben.sendede varmı bunlar mervee
kızlar allah muhabbetinizi arttırsın ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler Şeniz
neyse bakalım önce idrarda deniyeyim sonra günüm geçince kan veririm inşallahhhh
gözlerim büyümedi sanırım ama solgunluk var bendede canım sanki günlerce uykusuz kalmış gibi suratımkaydirigubbakcemile3