Umudumuz Umut olsun

evet beyzacım ne güzel olur dimi hemen öğrenirdik boşuna umutlanmazdık hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olur

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Son düzenleme:
beyza kız geçmiş olsun bian şüpheye düştüm çarpıldın mı diye aman allah korusun gülüm..

ya buay tek fark benim hamile kaldığım aydaki gibi göğüslerimde sancı yok birazcık ondan şüpheleniyorum..acaba bebiş mi var diorum zor duruyorum test yapmamak için 4 gün önceden yapılırmı:))

canım adet tarihinden 3 gün sonra idrar testinde çıkıyo.inşallah hamilesindir :ecrin_bebek:

valla tam bilmiyorum ki bende onu düşünüyordum ama sineminkiyle aynı gün olması lazım bu ay biraz tarih karışıklığı oldu da nasiiip beni ekler misin delikafadulden 7 marta

iyi akşamlar raziyecimmmm...öptümmm..kızlar benimde ütü bitmek üzere mutfağa geçicem bende

sende mi burdaasınnn ohh süper valla ..nasip varya bugün işten çıktım asansörde deli gibi gözlerime bakıyorumkaydirigubbakcemile3 kız parlayan bişi göremedimmsırnaşık şey

allah sana ne diyim güldürdün beni:roflol: yanlız değilmişim bu konuda bende bakıyodum aynada gözlerime parlaklık yoktu ama gözlerim büyümüştü sanki bide çok solgun görünüyodum ben.sendede varmı bunlar mervee

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

canım çıkmazki 3 gün geçmesi lazımmış idrar tahlilinde ama kan tahlilinde çıkar.
neyse bakalım önce idrarda deniyeyim sonra günüm geçince kan veririm inşallahhhh
allah sana ne diyim güldürdün beni:roflol: yanlız değilmişim bu konuda bende bakıyodum aynada gözlerime parlaklık yoktu ama gözlerim büyümüştü sanki bide çok solgun görünüyodum ben.sendede varmı bunlar mervee

gözlerim büyümedi sanırım ama solgunluk var bendede canım sanki günlerce uykusuz kalmış gibi suratımkaydirigubbakcemile3

neyse bakalım önce idrarda deniyeyim sonra günüm geçince kan veririm inşallahhhh

gözlerim büyümedi sanırım ama solgunluk var bendede canım sanki günlerce uykusuz kalmış gibi suratımkaydirigubbakcemile3

anacım sen kesin hamişsin merveeee baksana kız belirtiler onu gösteriyooo :ecrin_bebek::emir_bebek::1hug:

X