- 14 Kasım 2008
- 478
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın ayşecim ben o tokatıda oklavayıda hakediyorum ama elimden geleni yapcam bırakmak için zehirlemiycem yeğenini allah yardımcım olur inşallah canım bende istemiyorum içmek ama işte.sen nasılsın canım bebişin nasıl ağrın varmı iyisiniz dimi
bende tam şimdi yazıyodum niye küseyim canım ben sevmem küslükleri kimse kimseye küsmesin
bütün gün hocayla beraber çalıştık hiç gitmedi adam yaa offf bayıldım yazamadım ondan anca gitti
aslında benimkinin adı arda olacaktı malum hatırlarsan süt oğlumun adııııı da eşimin dayıoğlu da oğluna o adı koydu birde çok yakınız akrabadan ileriyiz yani iki arda yan yana olmaz diye alperene çevirdik işteee nasipppAyseeeeeeeeeee kız benım oğlana buldugum ısımdı alperen donra bız arda ya karar verdık
Ayse denız suyu al canım o çok fayda edıyor benın doktorum onu kullan dedı hemen açıyor burnunu
tamam canım bende küs duramam kimseyle.yanlış anladıysam k.bakma olurmu hamişliğime ver.ben çokmu duygusallaştım alıngan oldum ne bende anlamadım.bide gece yarısına kadar ağladım ay.adam diyo ne oldu yok bişey diyorum dr a götürüyodu neredeyse zaten bu günlerde dokunsalar ağlıyorum çok garip ya.:bbo:
yeni okudum yazılanları da semracım ben hiç sigara içmedim ama seni anlayabiliyorum eşim de bırakamıyo çok direndim ama olmadı ama sen bebişini düşünmelisin bazı insanlar ben içtim bişey olmadı diyorlar ama ya olursa sonra bunun vicdan azabıyla nasıl yaşarsın bebeğinin organlarının oluşma safhasıysa zarar verirse bunları bi düşün bence
duygusallık konusunda seni anlıyorum çünkü bana da öyle olmuştu hamileyken abartısız hergün ağlıyordum artık eşim bana bişey söylemeye korkuyordu :)
ama uzun sürmedi tabi bebişim gidince duygusallık da gitti
aman bebişim gelsin de ben ağlamaya razıyım :)
inşallah bırakabilirsin canımmmm en azından azalt yengemde içiyordu doktoru günde 2 3 tane içebilirsin demişti ama daha fazla değilllll şimdi iki çocuğu var maşallahlık yaniiii seninki de öyle olur inşallahhhh
bize gelinceee biz çok iyiyiz teyzesiiiiiii bir haftadır biraz düzeldim gibi artık normal kahvaltı edebiliyorum yumurta+yoğurttan gına gelmişti zatennnnn ama hala tatlılarla aram pek yok o sürecek galibaaa bir de aşermemle birlikte bende burun tıkanıklığı başlamıştı ha şimdi geçer ha sonra geçer derken 2.5 aydır sürüyo en sonunda teşhis konduuuuu hormonal nezleymiş hiç duydunuz muuu doğuma kadar sürecekmişşşş-tatlicadiarzu-amannn oğluşum iyi olsunda biz herşeye razıyız ve de çokkk iyiyiz değil miiii
hadi kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi herkese iyi akşamlaaaar
inş bırakırsın canım ben bütün sigara içenlerin bırakması için hep dua ediyorum zaten insanları zehirlemek için icad edilen şu sigara illeti ülkemizde yasaklansa ne kadar güzel olur