Umudumuz Umut olsun

ay ne mutlu kız güzel güzel konuoz gene heh şöle arada yalnış anlaşılmalar olur tabi:)
sigarasız yaşamaaa evetttttttt:) valla ben kalayım hemen bırakırım sokmam ağzıma..
kızlar iyi tatiller diliyorummmm dualarınızda benide unutmayın.....
öptüm herkesi

ay ne mutlu kız güzel güzel konuoz gene heh şöle arada yalnış anlaşılmalar olur tabi:)
sigarasız yaşamaaa evetttttttt:) valla ben kalayım hemen bırakırım sokmam ağzıma..
kızlar iyi tatiller diliyorummmm dualarınızda benide unutmayın.....
öptüm herkesi

konucaz tabi arkadaşlık öle hemen bitermi oyuncakmı bu:1hug: sigaraya gelince hatırlatcak hiçbişey bırakmadım canım biyerde inşallah bırakırım.sana iyi tatiller canım bize tatil yok.dualarım hepinize canım seni unuturmuyuz hiç.içimden bi ses ya sen ya raziş hamilesiniz diyoooo.dua ediyorum ikinizde hamişsinizdir inşallah.kızlar öptüm sizi allaha emanet olun.

slm canlarım nasılsınızz? misafirim gelicek akşama ve ben koşuşturuyorum hala . yeni haber var mıı hamiş var mıı????

hoşgeldin pınarcım kimsecikler kalmadı ben yalnızım çalışıyorum halen yeni hamiş maalesef bugünlük yok ama nasiple mervede bence bebiş var :))

hoşgeldin pınarcım kimsecikler kalmadı ben yalnızım çalışıyorum halen yeni hamiş maalesef bugünlük yok ama nasiple mervede bence bebiş var :))

ay bana da öle gelioo bu ay patlama olcak insallaaah, nası dua ediyorum bilemezsiin. nası gidiyo bakalım canımcım hala adet olmadın di mi??:eek:klava:

ben geldim pınar raziye ikiniz mi varsınız sadece

slm canımm, nası gitti çalışmalar bakiim?? az bi zaman sona belli olcak sonuç ayyy zaman geçmez şimdi bende bile geçmiyor, haftaya çarşamba gelmiyo bi türlüüsenağlama

pınarcım bugün reglmin altıncı günü canımkaydirigubbakcemile3 bakalım umarım martta olmam :Saruboceq:

ay bana da öle gelioo bu ay patlama olcak insallaaah, nası dua ediyorum bilemezsiin. nası gidiyo bakalım canımcım hala adet olmadın di mi??:eek:klava:

slm canımm, nası gitti çalışmalar bakiim?? az bi zaman sona belli olcak sonuç ayyy zaman geçmez şimdi bende bile geçmiyor, haftaya çarşamba gelmiyo bi türlüüsenağlama

koçiş yokki pınarcım çalışma olsun yarın sabah gelecek
tuttuysa tuttu artık
ama dünden beri karnımın alt kısmında bir ağrı bugün kasılmalar oldu şişkinlik var
ama tabii bunlar reglin belirtiside olabilir
gerçi reglden 1 hafta önce başlayan kahverengi akıntım yok hala 6 gün kaldı bakalım

kızlarrrr int başına koşucam size bişeyler yazıcam diye az kalsın öbür tarafa doğru gidiyordum :eek: akıllı gibi mutfaktan koşarak buraya doğru geldim yanlız ellerim ıslak modemin fişini takarken de çarpıldım :eek:

kızlar bende geldim ilk kez gece yazıyorum size kociş arkadaşlarına gitti bende pc yanıbaşımda ütü yapıyorum:)))

ay semra pınar razişşş ağzınızdan bal damlıyorrrrrrrrrrrrrrr.. balllllllllll..inşallahhhhhhh hamiişizdir.. çok çalıştım ben :))))

vet beyzacım çalışıyorum :KK43:(
kolay gelsin mervecim inşallah canım emeklerinin karşılığını alırsın :ecrin_bebek:

vet beyzacım çalışıyorum :KK43:(
kolay gelsin mervecim inşallah canım emeklerinin karşılığını alırsın :ecrin_bebek:

kız ne işi gece vaktikaydirigubbakcemile3 kocan almıcak eve... aminnnn hayatım hepimizin emekleri boşa gitmesinn..

Son düzenleme:
X