Umudumuz Umut olsun

valla bende gelinin söylemesine göre gözlerimde parlaklık varmış
karnımın alt kısmında bir şişkinlik var bugünde sağ tarafıma ufak ufak kramplar girdi
wc den çıkamıyorum

kıramplar oluyo canım benim hala oluyo aradayerleşiyomuymuş neymiş bebiş normalmiş yani ooohh ne güzel sende hamişsin :ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 canım benim dikkat et kendine yanılmıycam inşallah.:ecrin_bebek::1hug:

kıramplar oluyo canım benim hala oluyo aradayerleşiyomuymuş neymiş bebiş normalmiş yani ooohh ne güzel sende hamişsin :ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 canım benim dikkat et kendine yanılmıycam inşallah.:ecrin_bebek::1hug:

hayırlısı semra inş dediğin gibidir ama korkuyorum işte hayal kırıklığına uğramaktan o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum

Ooooooooooooo bu topik ölmüş yada hepiciniz hamılesınız o yuzden uykuya verdınız kendınızı kalkın hanımlar öğlen oldu aloooooooooooooo

Kız buralardayım takıpteyım sızı ben ev temızlıyeyım oğlum doğarsa bu anamda ne kadar pasaklı demesın valla perdede yıkayacaktım kocamla anam hakkımı helal etmem dedı

kız sen daha yeni yıkamadınmı perdeleri yıkamaktan eskiyecekkaydirigubbakcemile3 yorma kendini yat dinlen

Kız buralardayım takıpteyım sızı ben ev temızlıyeyım oğlum doğarsa bu anamda ne kadar pasaklı demesın valla perdede yıkayacaktım kocamla anam hakkımı helal etmem dedı

sayılı günlerin kalmış ne perdesi yıkıyon kız yorma kendini :eek:klava::eek:klava: bana bile yaptırmıyo eşim şimdidenkaydirigubbakcemile3 kendi yıkayıp asıyo.valla eşinle annen haklı yani.eşine söle yıkayıp assın canım ne olcak.bişi olur falan yapma boş ver.

boşver emelcim kendini de ardayıda yorma canım ortalığı toparla yeter eminim senin evin misler gibi zaten hava soğuk allah korusun hasta olursun

nereye taşınıyonuz kız bu soğukta hayırdır

beyzacım eşimin patronunun evinde oturuyoruz bizde iş yeri açmaya karar verdik.aylık aldığımız parayla pek bişey birikmiyo.patronun evini boşaltmadan işinden çıkamıyoruz o yüzden evi boşaltcaz mecburen.allah yardımcımız olsun utandırmasın inşallah.hayırlısı bakalım.

beyzacım eşimin patronunun evinde oturuyoruz bizde iş yeri açmaya karar verdik.aylık aldığımız parayla pek bişey birikmiyo.patronun evini boşaltmadan işinden çıkamıyoruz o yüzden evi boşaltcaz mecburen.allah yardımcımız olsun utandırmasın inşallah.hayırlısı bakalım.

amin canım ya
senin için biraz zor olacak sakın kendi yorma bişeyler kaldırma
inş Allah gönlünüze göre versin

Yavas yavas yapıyoruz oğlumla bıraz önce görümcem aradı gezmeye gıdıyoruz sende gel dıye dedım benım 25 gunum var ev temızlıyom olsunnnn dedı bende sen mı gelcen temızlıyecen dedım eeee sen temızlıyon ya dedı yanı bana annem ve esımden baska kımseden çare yok

X