Umudumuz Umut olsun

slm kızlar afiyet olsun nasip inş. hamişsin canım allah kucağımızı boş bırakmasın canlarım fırsatım varken yazim dedim semra sen ne zaman dr. gitmeyi düşünüyosun canım raziş nasılsın kimse yok galiba

bir iki hafta sonra gidiyim diyorum canım ama meraktan okadar durabilirmiyim bilmem sabırsızlanıyorum.ya bide sigarayı bırakamıyorum bebişimi zehirliyorum üzülüyorumda ne yapcam bilmem.:çok üzgünüm:

mervecim maşallah ne zaman 14 haftalık oldu bebişin:nazar: benimkide okadar olsaydı keşke zaman geçmiyo:1no2:

bir iki hafta sonra gidiyim diyorum canım ama meraktan okadar durabilirmiyim bilmem sabırsızlanıyorum.ya bide sigarayı bırakamıyorum bebişimi zehirliyorum üzülüyorumda ne yapcam bilmem.:çok üzgünüm:

neeeeeeeeeeeeeeee kız semra dayaklıksın sen..bence bak tavsiyem hemen doktora git hatta yerinde olsam yarın giderim

valla bencede dayaklıksın...sigara içilir mi hiç...ben ağzıma koymadım valla öğrendiğim gümden beri...zaten günde 3-4 tane içiyodum zor olmadı...bi de acayip tiksindim sigaradan...

haklısınız kızlar dayaklığım.ama bırakamıyorum işte 15 yaşımdan beri kullanıyorum birden bırakılmıyo bende çok bırakmayı istiyorum ama olmuyo.günde 1 paketi aşıyodum yani o derece fena alışkanlık yapmış içmeyince sitresten patlıyorum.bilmiyorum ne olcak allahım yardım eder inşallah tiksinirim.zaten hamilelikte 2. ayda tiksiniyomuşsun tabi herkezde aynısı olmuyomuş ama inşallah bendede öyle olurda bırakırım bebişim vesile olmuş olur.

bende öyle adaşım şimdi bile her ihtimale karşı günde 1 taneye indirdim:)))

iyi yapmışsın hayatım...kesin bırakırsın sen o zaman...valla insanın canı istemiyo zaten...

haklısınız kızlar dayaklığım.ama bırakamıyorum işte 15 yaşımdan beri kullanıyorum birden bırakılmıyo bende çok bırakmayı istiyorum ama olmuyo.günde 1 paketi aşıyodum yani o derece fena alışkanlık yapmış içmeyince sitresten patlıyorum.bilmiyorum ne olcak allahım yardım eder inşallah tiksinirim.zaten hamilelikte 2. ayda tiksiniyomuşsun tabi herkezde aynısı olmuyomuş ama inşallah bendede öyle olurda bırakırım bebişim vesile olmuş olur.

allah yardımcın olsun o zaman ne diyim...ama bırakamazsan dr günde 4 taneye kadar izin veriyo...yine de içmemek en iyisi ama...

benim arkadaşımda öyleydi günde 1paket içiodu hamile olduğunu öğrendi hemen bıraktı canm bence sende bırakmalısın içindeki meleği düşünerek

emelim nasipçim sizi habersiz bırakmam merak etmeyin emelcim canım söylemene gerek bile yok doktordan çıktığım gibi hemen yazarım canım aynen senin yaptığın gibi
semra bak bende içiyordum hatta adetim yaklaştığında hemen içememye başlıyordum bende günde 1 paket içiyordum hamişliğim boyunca sadece 1 kez canım çok istedi doktorumu aradım ve eşimden 1 fırt çektim okadar şuan en tehlikeli zaman aslında bebeğin tam oluşma evresi keşke içmesen nekadar içiyorsun günde

kızlar ben çıkıyorum...mutfağa gidicem...malum aç durulmuyo...gene gelmeye çalışırım...

Bılmıyorum ama sıgara ıçenler yıne kuserler belkı kafeın ve sıgara dırek bebege gıdıyormus bebegın gelısımını engellıyormus dusuk rıskını artırıyormus erken doguma sebeb mıs dusuk kılolu olabılıyorlarmıs

Bılmıyorum ama sıgara ıçenler yıne kuserler belkı kafeın ve sıgara dırek bebege gıdıyormus bebegın gelısımını engellıyormus dusuk rıskını artırıyormus erken doguma sebeb mıs dusuk kılolu olabılıyorlarmıs

neden küselim canım doğru diyosun ama ben çok kötü oluyorum resmen krize giriyorum dua ediyorum inşallah bırakırım

emelim nasipçim sizi habersiz bırakmam merak etmeyin emelcim canım söylemene gerek bile yok doktordan çıktığım gibi hemen yazarım canım aynen senin yaptığın gibi
semra bak bende içiyordum hatta adetim yaklaştığında hemen içememye başlıyordum bende günde 1 paket içiyordum hamişliğim boyunca sadece 1 kez canım çok istedi doktorumu aradım ve eşimden 1 fırt çektim okadar şuan en tehlikeli zaman aslında bebeğin tam oluşma evresi keşke içmesen nekadar içiyorsun günde

canım valla önceden 1 paketten fazla içerdim şimdi kızmayın bana ama 1 paketle geceyi zor ediyorum.resmen çıldırıyorum ya ellerim titriyo aklımdan gitmiyo bi dr amı gitsem acaba bırakmak için.

ovvvvvvvvvvv sen bebeğini maffediyorsun canım 1 paket heleki bu aylarda çok zararlı yapma canım 2 3 iç te 1 paket çok ya

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
yoğun bir misfir trafiğinin ardından burdayımmm neler oldu ben yokken bakalımmm bir yaramazlık yok dimiiiiiiiii sadece bu sayfayı okudum semram hami$immm:eek:klava::eek:klava::eek:klava: bu sana az bile ama neyseeeeeee artık psikoloğa mı gidersin hipnozcuya mı bilmem ama yeğenimi zehirlemeyi bırak bilmem anlatabildimiiiii:mymeka:
ve diğerleriiiiiiii öpüldünüz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

X