Umudumuz Umut olsun

valla canım belirtiler herkezde bir olmuyo mesela bende çok üşüyodum idrarada çıyodum ama bulantı filan hiç bişeyim yoktu.bellimi olur bakarsınki hamilesin.:ecrin_bebek:

bulantı bel ağrısı bende de yok baş dönmesi var oda sanırım progestandan kaynaklanıyor

nasip progestanın ne zaman bitiyo benim bittikten 2 gün sonra adet oldum ama şimdi 2 gün önce bitecek hapım 5 martta 7 martta adet olmam lazım

benim yumurtam 10. günde 24 mm olmuş erken döllenme olursa tutsun diye başlattı canım rahim duvarı kalınlaşsın gebeliğe hazırlasın diye dün vuruldum iğnemi bugün başladım

benim yumurtam 10. günde 24 mm olmuş erken döllenme olursa tutsun diye başlattı canım rahim duvarı kalınlaşsın gebeliğe hazırlasın diye dün vuruldum iğnemi bugün başladım

anladım senin ki bayağı büyükmüş benim 2 tanesi 16mm di sonradan oluşan 13mm

kızlar sfiyet olsun canlarım ben geldim müdür odada olur öğleden sonra elimden geldiğince yazmaya çalışırım

6 gün olmuş iğne olalı çıkmaz değil mi daha testtekaydirigubbakcemile3sositosositofisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…