Umudumuz Umut olsun

kızlar valla evin işi duruyo ben bilgisayar başındayım allahtan kaynanam yok yoksa şimdi hiç çenesi durmazdı:) siz çalıştığınız için şuan öle bi derdiniz yok ne güzel tam çalışcam dedim hamile kaldım ne güzel işimide bulmuştum.ama eşim göndermedi hamileyim diye ne olcaksa sanki.tıkıldık ewe ya.zamanda geçmiyo iyiki siz varsınız.

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
rasema.......................................(Semra.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Son düzenleme:
adaşım nerelerde ya hiç gözükmüyor nazmiyede öyle ne yaptı acaba?

burdayım adaşımmm...dün gelemedim...geç kalktım sonra da alt komşuya indim...iyiyim şükür...sizleri özledim valla bi günde bile....

slm merviş nasılsın canım dr. ne dedi

iyiyim hayatım..dr a gitmedim canım...geçen cuma gittiğimde bi kağıt yazmıştı zaten..hastaneye rapor çıkarmaya gittim...

hoş geldin mervecim nasılsın canım bebişin nasılmış anlat bakıyım

hoşbulduk canım..bebişimi görmedim ki...geçen cuma görmüştüm..iyiydi minnoşum...başağı duruyodu...aaaaaaa neden öyle duruyo ki kuzum dedim...dr da bırak mervecim nasıl canı istiyosa öyle dursun ne karışıyosun keyfi bilir dedi...kaydirigubbakcemile3

slm aslım nasılsın canım bi merviş geldi öbürü kayboldu nasip belirtin falan var mı kanda adetten önce baktırabilirsin canım

Kızlar maşallah size ya amma kaynatmışsınız 7 anne adayımız kamış inş hepiniz hamiş olursunuz canlarım sonrada doğumları bekleriz hepbirlikte bu iş beni artık iyice gerdi akşama kadar oşaj oluyorum ya bu haftayı saymazsak son haftam kaldı of bitsede kurtulsam

Mervişim nasılsın canım sen şimdi daha nekadarlık rapor alıcan canım benim
takvim içinde takvimlerimizin köşelerindeki adresleri girip bakabilirsin tatlım

ila mervem bırak bebişi canı nasıl istiyosa öle dursun kaydirigubbakcemile3 ee annelik işte okadar olsun canım benim iyisiniz ya önemli olanda bu.kız nasip sen benim adımı bilmiyonmu kız.klava: semra canım benim adım.

Nasip inş hamişsinir uğreşlarına değer canım ya kızlar emel yok gelirdi bu saatlerde yoksa odamı doğurdu ay meraklandım

aslıcım bişey kalmamış doğuma gülüm yaklaştıkça doğumlar benide heyecan basıyo.o devreden bizde geçecez ya allah nasip ederse.bi solukta doğurursun inşallah sağ sağlim canım benim.

belirti valla idrara çok çıkmaya başladım ayaklarım hiç ısınmıyor sancım geçti bunlara belirti denebilirse

valla canım belirtiler herkezde bir olmuyo mesela bende çok üşüyodum idrarada çıyodum ama bulantı filan hiç bişeyim yoktu.bellimi olur bakarsınki hamilesin.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…