Umudumuz Umut olsun

Kadınlar bekledikleri adetten 14 gün önce yumurtlar. Bu tarihten bir kaç gün önce gerçekleşen cinsel ilişki gebelik şansını artırıyor. Kadının altta olduğu pozisyonda hamile kalmak daha kolay.

Yumurtlamayı takiben yumurtanın döllenebilme süresi 24-48 saat, spermin dölleyebilme süresi ise 72 saattir. Bu nedenle ilişki zamanlamasına dikkat etmek gerekir. Kadınlar bekledikleri adetten 14 gün önce yumurtlar. Gebelik olasılığının en yüksek olduğu ilişki, yumurtlamadan önceki bir kaç gün içinde gerçekleşendir. Böylece yumurtlama olduğunda spermle karşılaşma olasılığı artar. Olasılığı artırmak için her gün ilişkiye girmenin faydası yok. Cinsel ilişkinin 2-3 günde bir olması yeterlidir. Haftada 2 veya 3 kez düzenli olarak ilişkiye girmeniz durumunda döllenme için uygun zamanı denk getirme şansınız artacaktır. Kadının üstte olduğu durumlarda sperm kolayca dışarı akacağından, bu şansı artırmak için tam tersi şekillerde ilişki yaşanmalı, gerekirse spermin dışarıya hemen akmaması için tedbirler alınmalıdır.

Erken gebelik Belirtileri
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Baş ağrılarınız varsa,
oh oh neler buldum bakın
Rahim ve rahim ağzının yumuşaması

ah be gülümm doğru diyorsun beklemek çok zor benimde geçmiyor günlerim gibi geliyor valla bu yazıdaki gibi yaptık ama allahtan hayırlısı olmadı buayda hergün denedik bakalım:uhm:

Erken gebelik Belirtileri
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Baş ağrılarınız varsa,
oh oh neler buldum bakın
Rahim ve rahim ağzının yumuşaması

kııı hiçbiri yok bendekaydirigubbakcemile3

selam milletttttttttkaydirigubbakcemile3
hami$lerimmmm ve hamiş adaylarımmm nasılsınızzzzz:1hug:

Slm ayşe hoş geldin canım bende artık eskisi gibi giremiyorum arada okuyorum ama yazamıyorum
evet kızlar 75 günüm kaldı heyecanlanıyorum bakalım şu doğum iznine çıkayımda bir rahatlayayım diyorum

hoşgeldin ayşecim
aslıcım canım benim allah kurtarsın bitanem sağsalim mehmet canı kucaklayıp mis gibi kokla oğluşunu canım

hoşgeldin ayşecim biz iyiyiz sen nasılsın canım oğluşun nasıl:nazar: iyisiniz dimi.nasip tatlım hadi hayırlısı senin belirtiler bendede vardı ah gülüümm benim gibi araştıra araştıra hamiş kalcan inşallahkaydirigubbakcemile3 bende hep hamilelik belirtilerine bakıyodum.bir ikisi anca vardı üzülüyodum ama baktımki hamile kalmışım.zaman benim içinde geçmiyoo bebişimin kesesini bile göremedim henüz:çok üzgünüm:

slm kızlar ben geldim nasılsınız.....isim isim sayamıyacağım çünkü aramıza yeni katılanlarda oldu arada bakıyorum geçmişi okuyorum ama akşamları kimsecikler olmuyor....

hoş geldin ayşecim nasılsın aslım senin rahatın nasıl canım beklemek çok zor ya adet gününü ya benim kasığımda seğirmeler başladı dün öğleden beri

mrb bahtuşa nasılsın canım bayağıdır uğramıyosun akşamları da ben giremiyorum karşılaşamıyoruz sanırım

hoşgeldin badegülcüm biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
emel nerde kızlar bugün hiç gelmedi allahım yoksa ardası dünyaya geldimi ayy çok merak ettim
haber alabilecek bir arkadaşımız varmı

Evet ya iyiyim badecim çalışıyorum arada sayfaya bakıyorum emoş kız nerdesin doğurdun mu yoksa canım merak ettik seni

bende merak ediyorum emele ulaşan olursa yazsın arkadaşlar.topiğe gelmemezlik yapmazdı.meleği geldimi dünyaya yoksa razişim bende heyecanmandım şimdi.

yok kızlar bu böle olmaz en sonunda alcam herkezin telefon numaralarını anam meraktan çatlamaktansa ararım daha iyi.gelmeyince merak ediyoz bişeymi oldu diye bide doğumu yakındı.ne oldu acepCADIARZU

X