günaydın komutaanım topiğimiz merve sinem beyza semra ve ben olmak üzere beş hamile başla emirelerinize hazırdır komutanımkaydirigubbakcemile3
Günaydın canım bak be burdayım kaç günün kaldı nasibim merviş bende sizi özledim beyzam kocam şimdi evde buaralar gidecek yurt dışında çalışıyo canım burdan bi şirket götürüyo srilankaya gidecekler sanırım
Günaydın canım bak be burdayım kaç günün kaldı nasibim merviş bende sizi özledim beyzam kocam şimdi evde buaralar gidecek yurt dışında çalışıyo canım burdan bi şirket götürüyo srilankaya gidecekler sanırım
yok annemde kalıyom kıslar bende tek yumoş oluştu canım fazla oluşması iyi şansın artıyo
tabiki şansın yüksek nasipcim inşallah tutar bende yumurta takibi yaptırdığım zaman dört tane oluşmuştu dr. çatlatma iğnesi vurmadı çok sancın olur demişti o zamanda şansım çok yüksekti ama olmamıştı işte :çok üzgünüm:
mervecim ben 2 hafta sonra gidecem canım keseyi göremeyince üzülüyorum.beyzacım hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebelik testindede çift çizgiyi yakalarsın canım.raziyem nasipim günaydın canlarım anam bu ay biriniz hamiş kalacaksınız gibime geliyo bi falmı baksam size ne yapsam.
inş ama ters birşey değil değil mi?
merve hayatım naber
mervecim ben 2 hafta sonra gidecem canım keseyi göremeyince üzülüyorum.beyzacım hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebelik testindede çift çizgiyi yakalarsın canım.raziyem nasipim günaydın canlarım anam bu ay biriniz hamiş kalacaksınız gibime geliyo bi falmı baksam size ne yapsam.
Bu ay herkes öyle diyor kızlar durun korkutmayın beni yaş 38 1 tanesine bakabilirken 2 tanesi beni deli ederkaydirigubbakcemile3valla canım nolsun aynı bekliyoruz 6güncük kaldı bakalım bekle bekle durkaydirigubbakcemile3 ama buaydan pek umudum yokta önümüzdeki ay için ovulasyon testi alcam inşallah ozaman umudum artmış olcak inşallahhhihoyyyt
senden ikiz bende bekliyorum içime öle doğuyo
semraa kız hakkaten kapa benim için bakayım bir fal ne çıkacak
oo o zaman içine doğmasını bekleyene kadar bizim belli olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3var nasipcim bakmak isteyince o istek içimde olunca ii bakıyom ama zorlamayla olmuyo güldürdün kız beni bu ne hiddet bakarız bi gün hayatım.
inşallah hayatım:Saruboceq:yok canım tres değil daha iyi şansın fazla biri tutmazsa öbürü belki ikiz bile olur ama benim şansım 1 tutarsa tutar canım inş. hepimiz hamiş kalırız canılarım