Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar dün yazamadım işlerim çok yoğunu dr. gittim 10. günümdü 24 mm çıktı yumurtam hemen çatlatma iğnesini vuruldum progestanada bugün başlicam hayırlısı bakalım canlarım görüşmeyeli nasılsınız emoş korkma canım hayırlısıyla doğurursun inş. dün arada okudum yazıları ama yazmaya fırsatım olmadı kızlar bu hafta çok giremicem arada yazarım merak etmeyin canlarım

1 tane yumurtam olmuş canlarım bi dahaki ay klomen kullanbmadan takip edelim dedi kocam burda olursa gidecem takibe hakkımızda hayırlısı yinede sol taraftan yumurtlamışım her zaman olduğu gibi hissediyodum büyüdüğünü zaten bakalım bu ay ne olacak canlarım

kıslar birazdan müdürüm gelir yazamam size içim gidiyo ama ne yapim 2 gün daha sabredecem yazdıklarınızla idare edecem aksatmadan çalıştık bu ay bakalım ne olacak perş. sabah 5 te 36, saat oluyo ya ben bugün akşam 11 gibi yapsam 5-6 saat içinde çatlarsa karşılaşırlar belki o saatte kalkamam ki ben çok erken

günaydın kızlar sinemcim hadi bakalım hayırlısı canım sabret bitanem gelecek bebişin :ecrin_bebek:allahın izniyle beyzacım sen nasılsın hayatım

iyim semracım çok şükür bekliyoruz bakalım günümüz gelsin diye :)senin nezaman kontrol cnm

iyiyim mervecim, semracım
bende dünkü ovulasyon testinde iki tam çizgiyi yakaladımm..
çalışmalar tam sürat devam ediyor hayırlısı bakalım...

günaydın sinem merve semra beyza hepinize günaydın kızlar
sinemcim hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olacak canım benim

güanydın kıslar hepinize beyzam ben sol tarafımda bi fazlalık şişlik var gibi hissediyodum dr. girmeden dedim yumurtam solda ve büyümüş diye oda nerden anlıyosun dedi bende şilik var gibi dedim bu ay bende umutluyum çalışmalarakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:eek: adam kaçmaya başladı artık benden akşam olunca delikafadulden:1shok: böyle oluyoooo:jeyyar:ama ben gözünü yaşına bakmıyorum cokacimcoook son sürat devam tabi sabah olan bana oluyo o yatıyo ben hadi bakalım bu halde-tatlicadiarzu- işe gidiyom kıslar progestan verdi tutunsun kolay eğer döllenme olduysa hayırlısı bakalım yok daha kocamın gideceği gün belli değil canlarım beni özlediniz mi :)))

ooo süpersin beyzaa aferimm devamm bugünde bırakma ..bak sinemden ders alalımkaydirigubbakcemile3 ay sinem koparttın beni kız özledik tabii senii...

raziyecimm günaydınn şekercimmmŞeniz

güanydın kıslar hepinize beyzam ben sol tarafımda bi fazlalık şişlik var gibi hissediyodum dr. girmeden dedim yumurtam solda ve büyümüş diye oda nerden anlıyosun dedi bende şilik var gibi dedim bu ay bende umutluyum çalışmalarakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:eek: adam kaçmaya başladı artık benden akşam olunca delikafadulden:1shok: böyle oluyoooo:jeyyar:ama ben gözünü yaşına bakmıyorum cokacimcoook son sürat devam tabi sabah olan bana oluyo o yatıyo ben hadi bakalım bu halde-tatlicadiarzu- işe gidiyom kıslar progestan verdi tutunsun kolay eğer döllenme olduysa hayırlısı bakalım yok daha kocamın gideceği gün belli değil canlarım beni özlediniz mi :)))

ben özledimmm seni vallla
senin eşin nereye gidiyo canım çalışmıyor mu??

günaydın kızlar
maşallah bugün tabur hazır ol vaziyette :eek:
bakın yoklama yapacağımkaydirigubbakcemile3

X