- 22 Mayıs 2008
- 1.896
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selammmmmmmmmmmm
ancak geldim eve
öğretmenlik için milli eğitime gittim üsküdar kadıköy arası mekik döşedim resmen belgeleri toparla filan
havada sıcak bide yerlerini bilmiyordum da yoruldummmmmmmmmm
oruçluyujm bide allahtan geldim ev serin rahatladımmmmmmmmm
esma kız bu arada sen 22 yaşına mı gircen daha minicik bişeymişin kız sen daha :)
hoşgeldin hayatımmmmmm bende seni sormuştum az önce iyi adam lafının üstüne gelir derler
evet esma en genç annemiz şu an
Sinem cim hoşgeldin örtmenim....bizim bir komşumuzun oğlu vardı öğretmenine öyle derdi.:))) İnşallah gönlüne göre biryere yerleşirsin...
iyiyim canım benim sen nasılsınhihoyyythoş geldin sinem nasılsın
öretmenim hoşgeldin. hadi kolay gelsin nerde öretmen olcan peki yani hangi okullarda düz mü meslek lisesimi lisemi ortaokulmu? hayırlısı olsun zuzucum.
cinim benim esmanın dediği gibi demekki cinmişin ki hınzır eskileri düşünmüsün. bazen oluyo anlamıyoruz. olur öyle şeyler.
aynı mesaj bidaha çıkmış da o yüzden bunu değiştirim bari dedim. eee millet nereye gittiniz uyumayın bakemmm
bize düzü denk gelmez bu arada ne örtmenisin canımm
evet ya bende daha büyük sanıyordum esmayı hayalımda 29 30 yaşında biri vardıhihoyyyt
canım sen beni karıştırmışsınsırnaşık şey 30 olan benım birde merve2:lepi:
umarım canım
gerçi başvurduğum yerlerde pek açık olmuyor ama çok da uzağa gitmek istemedim
sen ne yapıyorsun
hayırlısı olsun canım...hem :CüvCüv: hamişken uzak yok çekilmez..bizler iyiyiz..hamile kalmayı bekliyoruz herzamanki gibikaydirigubbakcemile3
bnecede uyuyarak oruç tutulmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlülülülülülü
evet ya bende daha büyük sanıyordum esmayı hayalımda 29 30 yaşında biri vardıhihoyyyt
canım sen beni karıştırmışsınsırnaşık şey 30 olan benım birde merve2:lepi:
umarım canım
gerçi başvurduğum yerlerde pek açık olmuyor ama çok da uzağa gitmek istemedim
sen ne yapıyorsun
hayırlısı olsun canım...hem :CüvCüv: hamişken uzak yok çekilmez..bizler iyiyiz..hamile kalmayı bekliyoruz herzamanki gibikaydirigubbakcemile3
evet ya emelcim bugün bile çok yoruldum koştururken iftarı onbeş gözle bekliyomgamyoncuiremsu
şebocum naber kıızzzz
valla bilmiyom nerde olcam onlar kadro olursa bu hafta içi haber vercekler artıkım
düz yamuk farketmez:)
olsunda