Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç gider miyim şebnem..bi kere gelen müptelası oluyo çıkıyo...
emel mesajlarını kontrol edermisin lütfen
seher biz hızlı karılarız ben hep söylerim bunuuuuu
emelcim mesajlarını kontrol eder misin lütfen kızım varya iyiki sizi tanıdım iyiki varsınız bizden kaçmaaaaaaaz CADIARZU CADIARZU ne işşşşş derrrrrrrrrmışıımmmmmm
anlamadım canım yaa..kendi mesajlarımımı kontrol edeceğimkafamçokkarıştı Oruçluğuma ver...
Kıslar ben şimdi test yaptım clear blue erken gebelik testi dediğim gibi adet günüm yarın.
Test negatif ...
Üzülmiycem zaten buay beklemiyordum. Kullandığım doğum kont. hapı diğerlerine göre yüksek hormonlu galiba en yükseğiymiş etkiledi diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlama günümde daha göğüslerim şişerdi.
Ben bu ay yumurtlamadım galibakaydirigubbakcemile3
he valla kk nın mı müptelası olduk topiğin mi yoksam birbirimizin mi bilemiyorum ama allah bozmasın. -tatlicadiarzu-
valla ölesiniz biraz işim vardı çıktım geldim oooooooooooooo maşallah maşallah ya aranızda ufak benmi kaldım acaba sanki ben 26 yaşındayımda
valla ölesiniz biraz işim vardı çıktım geldim oooooooooooooo maşallah maşallah ya aranızda ufak benmi kaldım acaba sanki ben 26 yaşındayımda
yok canım en küçüğümüz Esma.Ama ilk hamişimizde o...O bizim sıramızı kaptınaniknanik
anlamadım canım yaa..kendi mesajlarımımı kontrol edeceğimkafamçokkarıştı Oruçluğuma ver...
Kıslar ben şimdi test yaptım clear blue erken gebelik testi dediğim gibi adet günüm yarın.
Test negatif ...
Üzülmiycem zaten buay beklemiyordum. Kullandığım doğum kont. hapı diğerlerine göre yüksek hormonlu galiba en yükseğiymiş etkiledi diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlama günümde daha göğüslerim şişerdi.
Ben bu ay yumurtlamadım galibakaydirigubbakcemile3
yaa valla anlamadım gülüm yaa..kafamçokkarıştı Niye kontrol ediyorum...
kesinlikle birbirimizinŞeniz
evet en küçük benim bu ayın 17. bebeğimle beraber 22 yşıma gireceğimmmm sıramı vereyim dedim istemediler seher ben ne yapam küçük anne olacağım
demekki hepimiz aynı şeyii düşünüyoruzzzokudum nasipcim...Valla inanmayacaksın ama bende aynı şeyi düşünmüştüm...sana kolay gelsin hayatım...:))))))))))
ooooooo senin mesajların tabi kızım ya benim diil heralde.
hiç belli olmaz canım umutsuzluğa kapılma çıkmayabiliyo esmanın dediği gibi onun kan testinde çıkmadı o kadar diyim yani. kırmızı kartı yemedikçe umut var.
e sana mesaj atmış o yüzden emelcim
evvvvet doğru cevap yüz puan birbirimizin. yıldızlı pekiyi
ufaklık esma bizim herşeyimiz.
Tamam kızlar ya kızmayın...Okudum tamam..Ben geçmiş yazdıklarımı kontrol edecem anladım..Birşey söyledim herhalde geçmişte dedim..Bende kendimi cin sanırım iyi mi? :)))))))))))))