evet bak çözdün sen bizi
:))
Bu arada laleaslan inşallah hamilesindir deee müjdenle hepimiz seviniriz :)
Test yaptım arkadaşlar negatif..... üzülmedim desem yalan olur. Ama ilk denemeydi napalım. Demekki olan belirtilerim üşüttüğüm içinmiş..
Mrb arkadaşlar hep takipteyim ama pek yazamıyordum iş dolayısı ile. Benim bat 16 nisan ama ben az önce dayanamayıp test yaptım bakın. Sanırım hamileyim ayyy ne yapacağımı şaşırdıöim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb arkadaşlar hep takipteyim ama pek yazamıyordum iş dolayısı ile. Benim bat 16 nisan ama ben az önce dayanamayıp test yaptım bakın. Sanırım hamileyim ayyy ne yapacağımı şaşırdıöim :)
hayırlı olsun arkadaşım bebiş gelmiiiişşşş
:118::118::118::118::118::118:
yani ben pek anlamam ama galiba hamilesin ikinci çizgi belli oluyor hassas testlerden mı yaptın bnde yapmk isityormda
Gözün aydın :) benim de 16 saniyodum ama bi hesapladim 17 siymis, bugun test yaptim eksi cikti acaba erkenmi oldu bilemedim, herseyin hayirlisi olsun artik.
Yeni hamile mi varmışşşşşşşş maşallaaaahhhhhh gözünüz aydın :)))
Hayırlısı ile kucagınıza almayıda nasip etsin inşalaaahhh rabbim :)
Bu arada firari konu sahibesinden hala haber yok dimiiiiii
Bence kesin hamile kalbini duyana kadar demicem demişti ya ondan gelmiyooo
İnşallah öledirde varsın gelmesin
canım bize biraz bilgi verir misin? nezaman yumurtladın? reglin nezamandı? bu süreçte neler yaptın gibi
Sağol canım mayıs ayında da senden bekliyoruz güzel haber inşallah
Canım 8 gün soğan kürü uyguladım 15 e tamamlayamadım. Adetim in son iki günün den başlayarak 13 güne kadar kuru incir yedim sağlıklı yumurta oluşması için. Yumurtlama günümden öncesi günü ve sonrası boş havuç yedim çatlaması için
Sağol canım mayıs ayında da senden bekliyoruz güzel haber inşallah
aayyy ne güzel anlatmışsın insan bunları yapınca hemen hamile kalcakmış gibi hissediyo.
İnşallah bekleyen herkese nasip olur...
Bence de yaaa :)))
Çok fena hamilelik çekti canımmm
yok düşük değil bu yani olamaz kimyasal gebelikte adet mutlaka en az iki gün gecikir bir de düşük çok sancılı oluyor ben ne olacak ki demiştim hastaneye zor attım kendimi bir de parça parça geliyor (avuç içi kadar )şimdi öyle geliyor mu?
bir de hiç umudunu kaybetme ayırca şimdi daha güzel hazırlanıcaz hem.. sen folik asit alıyor musun? bir de bana adet aralığını yazsana bi yumurtlama zamanına bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?