- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Merhaba arkadaşlar ben h.sonu adet olurum diye bekledim ama olmadim bayada sancilanmistim smdi sancilarm azaldi gogusler sis ve sag tarafimda agri surekli olan bi agri var gece sagtarafima yatamadim smdi bnm nrmalde adetlerm dduznszdi prolaktin yuzundn onu gecen ay dusurmustuk 28gun sonra adet olmdum hemen smdi bugun 30. Gun dha olmadm gecen ay 16 martta olmustum smdi korktyom ben inslh prolaktin im artmamstr:26:
Bu arada ruyamda ikiz erkek bebegim vardi
Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi
adetten saymaya başlarsak tam sekinci ve onuncu günler birlikte olduk daha da olmadık zaten adam iş güç diye koşuyor bi de dedim ya artık vazgeçtik olmuyo dene dene tutmuyor dedik özellikle ben vazgeçmiştim sonra şok işte adet günümden bir gün önce test yaptım sonuç pozitif doktora halen gidemedim haftasonu girdi ama aradım bekle dedi sanırım 5. haftayı bekliyor doktor
gunaydın canııımmm
ben de seni merak ediyodum..
test yapsanaaaaaa
Anladım güzel yöntem ve mantıklı ama ben 8.gün adetim bitmemiş oluyorYani tam önemli günlerde ben adetim :)))
bilemedim ki canım ya 16sını mı beklesem geçen ay 16snda olmuştum yada yarın d.günüm sabahtn yapsammı çıkarmıki üzülmek istemiyorum
Anladım güzel yöntem ve mantıklı ama ben 8.gün adetim bitmemiş oluyorYani tam önemli günlerde ben adetim :)))
selam :) hoşgeldin aramıza duaların için teşekkür ederim Allah'ım her isteyene versin sağlıklı bebekler..
bir adetten diğer adetin başlangıcı değil mi 23 senin.. ona göre senin tam yumurtlama 10. ya da 11. gün yani sen adetin başlar başlamaz 1 diyeceksin ve 10. güne gelmeden spermler içeride olmalı yani 9. gün ya da 8. gün başlamalısınız çalışmalara...
bir de akıntı takibi yapabilirsin adetin bitince kuruluk dönemi olur iki gün falan sonra yumurta akı kıvamı kaygan akıntı gelmeye başlar yavaş yavaş ve tam yumurtladığın gün akıntın en yoğun şekilde gelir yumurtlama bittiyse de krem kıvamlı sarı akıntı başlar.. sarı akıntı artık yumurta yok demek bir de en güzel akıntı takibi sabah büyük tuvaletini yaptıktan sonra mutlaka peçeteyle taharetlenirken gelir.. ama bunlar uzun iş diyorsan sen adetin biter bitmez iki gün boş geçir sonra birer gün ara vererek çalışmlara devam edin senin tahminimce 11. gün kıymetli ama 11. güne gelmeden dediğim gibi spermler kapıda olmalı çünkü spermler bazen iki günde gidiyor yumurtaya o zamana kadar yumurta ölebiliyor yumurta atılmadan spermler hazır beklemeli içeride yine sormak istediğin varsa sorabilirsin bir de folik asite başlayın siddetle öneririrm
ben de üzülmeni istemem tabi. yani sonuca hazırsan yarın sabah ilk idrarınla yap derim. 30 günü devirmişsin çünkü. kaç gün oldu yumurtan çatlayalı.[/QUO
en son 13. günü gtmiştim bi tane yumurtam vardı sonra ki gün de kan testi vermiştim snra doktor yoktu işte ne zmn çatladı bilmiyorum
şekercim senini topiğin var artık. okadar günaydın yazdık orda sana:)
nasıl ya? adetliyken yumurtlama olmaz olsa bile bu tıp tarihine geçebilir :) ben sağlıkçıyım aynı zamanda ama yanlış yazıyor olmayalım 23 gün adet döngüsü ve 10 küsür gün adet olmak çok dengesiz bir durum jinekologa gittin mi hiç ? bence acil gitmen gerek 10 gün zaten çok fazla adet için.. düzenlenmesi lazım
ben de üzülmeni istemem tabi. yani sonuca hazırsan yarın sabah ilk idrarınla yap derim. 30 günü devirmişsin çünkü. kaç gün oldu yumurtan çatlayalı.[/QUO
en son 13. günü gtmiştim bi tane yumurtam vardı sonra ki gün de kan testi vermiştim snra doktor yoktu işte ne zmn çatladı bilmiyorum
13. gün kaç mm di? ordan bişeyler çıkarabiliriz belki:)
alıntılara bakınca ilk susayacinin msjı vardı ondan ona yazdım yoksaaaa topicimden memnunum gitttiiim bileee
23 ya da 24 günde bir 9 gün adet oluyorum
Neyse hayırlısı nasip dicem artık yaaaa oyyy :)
alıntılara bakınca ilk susayacinin msjı vardı ondan ona yazdım yoksaaaa topicimden memnunum gitttiiim bileee
23 ya da 24 günde bir 9 gün adet oluyorum
Neyse hayırlısı nasip dicem artık yaaaa oyyy :)
Seninde benim gibi dongun kisa galiba ama benim 5gun sürüyor doktor problem yok dedi galiba biz adetten kisa bir sure sonra yumurtluyoruz
Seninde benim gibi dongun kisa galiba ama benim 5gun sürüyor doktor problem yok dedi galiba biz adetten kisa bir sure sonra yumurtluyoruz
yımırta 24 saatten fazla canlı kalamıyor maalesef belki hesaplamanıza yardımcı olur
9-13 MM gibi bişeyler dedi 14.günkü kan testi sonucumada(e2 yumurtamın kaltesi) baktı çok ii çıkmış sonucun dedi
benim kız kardeşimde 22 günde adet oluyor o adet bitimi hemen yumurtluyormus doktor demişti bize adetin üstünden iki gün geçince başlamışlar çalışmaya şimdi 2 yaşında oğlu var bize de nasip etsin Rabbim çok istiyorum bende ya kucağıma almayı daha halen kimseye söylemedik bi sizler bir kocam biliyor bu hafta içi gidecem doktora resim ultrason Allah ne verdiyse koyucam sayfaya görmemiş hesabı sizleri de aşka getireyim bol bol canınız çeksin daha çok çalışın :)
yımırta 24 saatten fazla canlı kalamıyor maalesef belki hesaplamanıza yardımcı olur
yani 24 saat içinde çatlarmı ayıptr söylemesi biz 14.gün ilişkiye grmiştik hamile olma ihtimalim olablrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?