Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

gunaydın canııımmm
ben de seni merak ediyodum..
test yapsanaaaaaa

Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi

yok düşük değil bu yani olamaz kimyasal gebelikte adet mutlaka en az iki gün gecikir bir de düşük çok sancılı oluyor ben ne olacak ki demiştim hastaneye zor attım kendimi bir de parça parça geliyor (avuç içi kadar )şimdi öyle geliyor mu?
bir de hiç umudunu kaybetme ayırca şimdi daha güzel hazırlanıcaz hem.. sen folik asit alıyor musun? bir de bana adet aralığını yazsana bi yumurtlama zamanına bakalım

Anladım güzel yöntem ve mantıklı ama ben 8.gün adetim bitmemiş oluyor Yani tam önemli günlerde ben adetim :)))

bilemedim ki canım ya 16sını mı beklesem geçen ay 16snda olmuştum yada yarın d.günüm sabahtn yapsammı çıkarmıki üzülmek istemiyorum

ben de üzülmeni istemem tabi. yani sonuca hazırsan yarın sabah ilk idrarınla yap derim. 30 günü devirmişsin çünkü. kaç gün oldu yumurtan çatlayalı.

Anladım güzel yöntem ve mantıklı ama ben 8.gün adetim bitmemiş oluyor Yani tam önemli günlerde ben adetim :)))

nasıl ya? adetliyken yumurtlama olmaz olsa bile bu tıp tarihine geçebilir :) ben sağlıkçıyım aynı zamanda ama yanlış yazıyor olmayalım 23 gün adet döngüsü ve 10 küsür gün adet olmak çok dengesiz bir durum jinekologa gittin mi hiç ? bence acil gitmen gerek 10 gün zaten çok fazla adet için.. düzenlenmesi lazım

Canım cok güzel detayli yazmissin cok tesekkur ederim cok yardimci oldun allah razı olsun

kız gittim başkasıyla senin yazıyı karıştırıp cevap yazdım sabah sabah kafa kalmadı iyi mi :) çok güldüm kendime bir de fasülye ayıklıyorum bir yandan :)

şekercim senini topiğin var artık. okadar günaydın yazdık orda sana:)

alıntılara bakınca ilk susayacinin msjı vardı ondan ona yazdım yoksaaaa topicimden memnunum gitttiiim bileee

23 ya da 24 günde bir 9 gün adet oluyorum
Neyse hayırlısı nasip dicem artık yaaaa oyyy :)

alıntılara bakınca ilk susayacinin msjı vardı ondan ona yazdım yoksaaaa topicimden memnunum gitttiiim bileee

canım benim demek ki sen adet biter bitmez çalışmalara başlıcan yine de doktrun daha güzel anlatır benim o kadar bilgim yok sadece gördüklerim kadarıyla yazıyorum.. ben mayıs tan umutluyum baş sırada sen ve bir kaç arkadaş gebe kalacak gibi geliyor bana

Seninde benim gibi dongun kisa galiba ama benim 5gun sürüyor doktor problem yok dedi galiba biz adetten kisa bir sure sonra yumurtluyoruz

Seninde benim gibi dongun kisa galiba ama benim 5gun sürüyor doktor problem yok dedi galiba biz adetten kisa bir sure sonra yumurtluyoruz

benim kız kardeşimde 22 günde adet oluyor o adet bitimi hemen yumurtluyormus doktor demişti bize adetin üstünden iki gün geçince başlamışlar çalışmaya şimdi 2 yaşında oğlu var bize de nasip etsin Rabbim çok istiyorum bende ya kucağıma almayı daha halen kimseye söylemedik bi sizler bir kocam biliyor bu hafta içi gidecem doktora resim ultrason Allah ne verdiyse koyucam sayfaya görmemiş hesabı sizleri de aşka getireyim bol bol canınız çeksin daha çok çalışın :)

aaayyy süper olur evet koy koy koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…