İnşallah psikolojik değildir. ben de belirti yok daha. sadece dün 4-5 saniye süren anlık ağrılar oldu. ben de psikolojik olabileceğinden şüpheleniyorum ama bir pozitiflik var içimde. olmazsa da hakkımızda hayırlısı o demek ki önümüzdeki maçlara bakacaz
ooooy sürüne sürüne geldim şükür daha iyiyim kıpırdanmaya bilem başladım biraz fazla titizim bi de benim adam evde çok sorumsuz her işi ben yapıyorum annesi öyle alıştırmış napayım tüm yük üzerimde
ya aklıma gelmişken biz bebek yapmanın yolunu bulduk galiba iş yerinde bi arkadas bu zamanlama yöntemiyle iki kere şıp diye kalıp doğurmus ben geçen ay denedim iki kez ilişkide kaldım işte.
şimdi ben 28 günde adet oluyorum ya bunu ikiye böldüm etti 14 yani ben adet bitiminden ilişkiye başlayıp 14. güne kadar devam etmeliyim biz iki kez yaptık o da tuttu :) o arkadaş bana yumurtlama akıntın başlamadan ya da hemen başladığında yap demişti (anlatım bozukluklarımı idare et) yani ilk 14 çok önemliymiş tabii bu benim için adetten 4-5 gün sonra başlayın çalışmalara diyor 8. 10.12. günler çok önemli demişti tabii bu tarihlerden önce spermler kapıya çoktan gelip beklemeli ama
Merhaba bende yeni katildim araniza oncelikle allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.bu hesaplama yontemi ileilgili bana yardimci olabilirmisin benim dongum kısa 23 gunde bir oluyorum bu yonteme gore ne zamanlar benim icin avantajli teşekkür ederim
Evet canm hep özele gittim çalışıyorum devletten randevu falan sorun oluyo diye gitmedim ne yapcam kafam Allah bullak.
canım daha 3.ayınmış sabret öbür aya inşallah olur sen hemen üzülürsen biz napalım bak 7 ay oldu yıl bile olan var sabret canım
Alla alla ya ben çok umutluydum dur bakalım acele etmeyelim 14 nisan yarın
bir de test bozuk ta olabilir öyle ihtimal de var bir de adetini bekleyelim
Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi
Günaydın yol arkadaşlarımmmm :))))) benim bat bugün ama gelen giden yok şimdilik sizde durumlar nasıll
Günaydın yol arkadaşlarımmmm :))))) benim bat bugün ama gelen giden yok şimdilik sizde durumlar nasıll
Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi
günaydın inş. hiç gelmez o kırmızılar
gunaydınnbenımde bat 16 sı bakalım bı belırtı yok şimdılık ınsallah adet olmayız da bebişlerımız gelır
Bakalım beklemedeyim
Merhaba bende yeni katildim araniza oncelikle allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.bu hesaplama yontemi ileilgili bana yardimci olabilirmisin benim dongum kısa 23 gunde bir oluyorum bu yonteme gore ne zamanlar benim icin avantajli teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?