- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
bizde bebiş bekliyoruz. daha yolun başndayız. belki bu topik bana da uğurlu gelir kimbilir.. aranızda olmak isterim.
beni de listeye eklermisiniz??
bat 18 kasım.
Aramıza hoşgeldin :)
merhaba
bende her ay umutla bekleyişteyim
polikistik over sendromu var 6 aydır klomen ve glugofage kullanıyorum son 2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum
yarın adet olmam gereken tarih adet belirtilerim bugün başladı ve çok korkuyorum eğer adet olursam hsg filmi çektireceğim
inşallah olmam, sürekli bunu düşünüyorum ama kimseyle paylaşamıyorum, bu nedenle sizlerle paylaşmak beni rahatlatır diye düşündüm ve üye oldum buda ilk mesajım
merhaba
bende her ay umutla bekleyişteyim
polikistik over sendromu var 6 aydır klomen ve glugofage kullanıyorum son 2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum
yarın adet olmam gereken tarih adet belirtilerim bugün başladı ve çok korkuyorum eğer adet olursam hsg filmi çektireceğim
inşallah olmam, sürekli bunu düşünüyorum ama kimseyle paylaşamıyorum, bu nedenle sizlerle paylaşmak beni rahatlatır diye düşündüm ve üye oldum buda ilk mesajım
herkese selam dün yamıştım silik çizgi çıktı testte diye bugün doktora gıttı ve hamıle olduğumu öğrendim.daha regl 1 gün geçmiti hcg 68.47 pazartesi tekrar test yapılacak artması lazımmış umarım artar...
herkese selam dün yamıştım silik çizgi çıktı testte diye bugün doktora gıttı ve hamıle olduğumu öğrendim.daha regl 1 gün geçmiti hcg 68.47 pazartesi tekrar test yapılacak artması lazımmış umarım artar...
geçmiş olsun canım. tıp çok ilerledi inşallah kullandığın ilaçlar ve iğneler sana iyi gelecek. ve sende hamile kalacaksın.
hayırlı uğurlu olsun, bu foruma girdiğim ilk gün bu güzel haberi duyunca çok mutlu oldum...
umarım bende müjde verebilirim bu ay.
bir şey soracağım herhangi bir tedavi görüyormuydun yoksa kendiliğindemi kaldın?
hayırlı olsn arkadaşım. umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin, darısı tüm bekleyenlerin başına..
listeden ayrılırken ayağınızı sağlam sürtün