- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
merhaba kızlar bnde bugün test yaptırdım beta hcg 2760 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim siz ne dersiniz kasıklarımda sancı var oldukça
canım büyük ihtimalle hamilesin tebriklerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bnde bugün test yaptırdım beta hcg 2760 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim siz ne dersiniz kasıklarımda sancı var oldukça
ya kızlar karnımın içinde sanki bişiler dans ediyo gibi kaç gündür neden olur acaba ? bi de söylemesi ayıp acaip bi gaz var korkuyorum valla yanlışlıkla birinin yanında bişi yapıcam diye
:) canım aman dikkatli ol
kızlar bugün 16. günüm acayip belim ağrıo ve akıntım var acaba yumurtluyo olabilirmiyim? inşallah döllenmiş yumurtadan kaynaklanıyodur :)
slm kızlar bayram bitti eve döndüm.
nasılsınız bakalım....
bugün Abimin kızı doğdu oradaydım.allahım isteyen herkese nasip etsin inşeallah...
bu arada benim kırmızılar 2 gün önce geldi.bendden müjdeli haber yok malesef..
zaten ümidimde yoktu...
yeni liste açalım bat 8 aralık
inşeallah bu ay müjdeli haber verenler vardır......
bende bu ay cok umutluydum. son adet tarıhım 13 kasım olması gerekıyordu ama ayın 7 sınde kahverengı akıntı geldı kesıldı 9 undada geldı bı damla acaba dedım yerleşme kanamasımı bugunde adet oldum((
sağlık olsun canım ARALIK AYI olur inşallah..
hakkımızda hayırlısı olsun...
var canım şimdilik 2 tane hamişiz var :))))
listemiz var zaten ekledim seni aralık ayına :)
darısı bizim başımıza inşallahh :)
inşeallah canım inşeallah
rabbim bizide çok bekletmez
kızlar kim kaç aydır bekliyor, bi engeli hastalığı var mı,hiç gebelik geçirdi mi bunları da yazsak paylaşım açısından daha iyi olmaz mı?
kızlar kim kaç aydır bekliyor, bi engeli hastalığı var mı,hiç gebelik geçirdi mi bunları da yazsak paylaşım açısından daha iyi olmaz mı?
hatta oflu arkadaşımız listenin yanına bilgi ekleyebilir...