- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
listenin en sonunda ben varım:)) en son benden haber alacaksınızz inş. önce sizlerin güzel haberlerini alayım sonrad abenimkini
umarım herkes teker teker hamile olduklarını yazarlar buraya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listenin en sonunda ben varım:)) en son benden haber alacaksınızz inş. önce sizlerin güzel haberlerini alayım sonrad abenimkini
inş.. biran öncee bitsin şu kırmızlarımızdaaaa:))) önümzdeki maçlara bakalımumarım herkes teker teker hamile olduklarını yazarlar buraya :)
Sağol canım güzel cevabın için bende bundan sonra hamileliği aklımdan çıkarıcam sadece çocuk düşüncesiyle yatağa girmekten bıktım sürekli çocuk düşünmekten
varmı yokmu diye aklıma getirmekten hergün eczaneye gidip test almaktan falan bıktım Rabbim ne zaman ol derse olur oluruna bıraktım artık. Rabbim kimsenin kucağını boş
bırakmasın inşallah
tskler kardesim hosbuldum ben pcos luyum esimde spermleri orta derecede hayirlisi yinede
Slm yeni kasım toiğimiz hayırlı olsun
İlk denememiz bakalım hayırlısı inşlh.Bat(gelmez inşlh)15 Kasım
benide eklermisiniz..
Hepimize uğurlu gelsin inşlh.Kasım ayı
inş.. biran öncee bitsin şu kırmızlarımızdaaaa:))) önümzdeki maçlara bakalım
kizlar sohbet cok guzel allah muhabbetimizi artirsin insallah yuzumuz guler ugurlu gelir bu ay uudumuzu yitirmeyelim ben 1 yada 2 saat sonra gelirim tskler iyi sohbetler kizlar tanistigima cok memnun oldum sizlerle
kızlar ilişkiye girdikten sonra bel altına ya da popo altına yastık koyuyor munuz?ilişkiden sonra 1 saat ya da sabaha kadar yatıyor musunuz.duşunuzu sabah mı alıyorsunuz.ben bunları farklı farklı yerlerde okudum her ilişkide bunları uyguluyorum ama bıktım yatıp durmaktan siz ne dersiniz bir faydası olur mu acaba.haa bir de eşiniz boşalınca hemen çıkmamalıymış 2 2,5 dakika içerde kalmalıymış bir de bu vardı...
Ay kız oflum tipik acmış malesef netim hala yok gelemiyorum benim bat 22 Kasım hayırlısı ise bu ay olur ins:)
oflu cnm senın kdr okudukça bende heyecan yapmıştım ama beynimizin bir oyunu umudumuz kasım ayı hayırlı olsun tatlım
benim bat 9 ama ben acele etmemek içim 11 diyorum sen 11 kasım diye eklermesin
ızlarrr bana yardım edin nolurrrr...benim bu ay adetim 4 5 gün önce oldu ve hiç olmadıgı sekilde sadece silince geliyodu..bugün sabahta aynıydı öğleden sonra biraz yogunlastı ama renk çok açık..ve tuvalete gidince afedersiniz açık olacak ama :) peceteye sildiğimde az geliyo 2.sefer sildiğimde ise nerdeyse gelmiyo..normalde ise çok yogun olurdu...çok koyu kırmızı olurdu pecete de bu sekilde olmazdı.ben düşükten süphelenip bugün doktora gittim ama bişey çıkmadı yani gebelik falan..nolur bana yardım edin
canım beni de ekler misin listeye.bat 20 kasım.geçen ay klomen kullandım.bu ay sadece duphaston kullanacağım 15-25. günler arasında