- 16 Ağustos 2011
- 180
- 1
- 45
günaydınn kızlarr nasılsınız ben hala adet olmadımmm bekliyorummm umarım gelmez kırmızılar
Selam kızlar,
Rumuzyok arkadaşımızın da bugün BAT günüydü... Hbaer alan var mı, onda durumlar nasıl acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kızlarr nasılsınız ben hala adet olmadımmm bekliyorummm umarım gelmez kırmızılar
slm kızlar huuu huuu nerdesiniz yahu bugun benim doğum günümm :))
dün ilk pastamı uflerken dileğimi aktarmak istiyorum Allahım lütfen benim ve kk da bebek isteyen bütün arkadaşlara bebek nasip et
tamamdır merak etmeyin evrene yolladım bu ay boş yok DD
oflu bebeğim sen bu topiği devam ettirmeyi düşünüyorum demişsin yahu sen hazırlan temmuz anneleri topiği açıcan
mutlu yaşlar canımm Allah gönlündekini versin inşallah.. Bizleride unutmadığın ayrıca teşekkürler..
bu tarif incir içinmi bende yapmak istiyorum kızlar nasıl oluyor tam tarif alabilirmiyim
kızlar benm bat bugün testimi yaptım,moralimi bozdum rahatladım sonunda:2::2::2::2::2::2::2::2:
hadi yasib güzel haberlerini bekliyrz
Benim BAT 7 kasım, dayanamadım test yaptım biraz önce. Maalesef tek çizgi yine..daha 3 gün var ama olsa hafif silikte olsa çıkardı heralde...
öle deme oflu yaaa geçen seferki hamilelik deneyimimde adet günümde test yaptım silik bi ikinci çizgm vardı..çok üzüldüm evet ama şimdi bide şöle bi durum var eğer hamile deilsem, sağlıklı bi şekilde günmde adet olayım, kırmızılar gelse bile şükredicez kızlar,,çünkü düzenli adet görmek de nimet unutmayalımkırmızılar gelmediyse testlere aldırış etmemen gerekir...
bazen çıkmaybiliyor biliyosun :))
öle deme oflu yaaa geçen seferki hamilelik deneyimimde adet günümde test yaptım silik bi ikinci çizgm vardı..çok üzüldüm evet ama şimdi bide şöle bi durum var eğer hamile deilsem, sağlıklı bi şekilde günmde adet olayım, kırmızılar gelse bile şükredicez kızlar,,çünkü düzenli adet görmek de nimet unutmayalım
merhaba kızlar nasılsınız bende sizin gibi aynı dertten muzdaribiim ben 6 yıllık evliyim bebeişim olamdı hiiç hamile kalmadım (yanii heraldeee) inanın her ay tamam bu ay dediim yaptığım test sayısını bilmem rabbimden umudumu kesmedim aşılama yapıldım tüp bebek denediik olmadı hayırlısııı benim embriyolar şimdilik uyuyorlar dolapta bakalım 2 . denemeye hazır değilim inşallah gerek kalmaz normalinden hamiş oluruum rabbim su mübarek günlerin hürmetine bizlere tüm isteyen lere sağlıklı uzun ömürlüü hayırlıı bebişler versin inşalllahhhhhhh