- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
bende inanılmaz sabırsızlanıyorm yaaa bi görsem içim rahat edecek de offf....
aynen hala tam sevinmiş değilim :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende inanılmaz sabırsızlanıyorm yaaa bi görsem içim rahat edecek de offf....
valla canım 25 ekim sattı
bilmiyorum :))
aynen hala tam sevinmiş değilim :44:
6 h+1 sata göre tatlım ama geç döllenme olduğuna göre daha küçük bebiş olsun annesinin miniği olack o
sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz bende bebeğimi görmeden sevinemiyorum tam olarak hamile gibi hissedemiyorum kendimi bi görsem ahh nasıl rahat edecem yaaa ... eşim çok kızıyo böle deyince nie sevinmiyosun diyo ama ne yapayım görmeden rahat etmiyo içim
canım benim görürsün inşallah hayırlısını iste büyüsün güzelleşsin annesi senin karşına öyle çıksın dimi ama :))
ara sıra gelir durumlarınızı öğrenirim
benim bir kaç ay bebiş olayı ertelendi sanırım
kocam bebiş yapmassa ben nasıl yapayım dimi tek başımaa:)))
adama korku geldi resmen git tekrar spiral taktır dedi en son
bebek isterken hanımdan olacaz diye kendini suçluyor sanırım
hamile olsam bu kadar hürmet görmezdim herhalde ayaklarımı bile yıkattım :)
neyse öpüyorum kızlar sizi Allah a emanet
muhteşem yüzyıl başlar birazdan
Selam kızlarrrrrr
bu ne tablosu cnm fransız kaldım galiba:26: ateş tablosumu
evet canım ates tablosu
merhaba arkadaşlar, pazartesi günü, adetime 4-5 gün kala kan testi yaptırdım 0.58 çıktı bhcg. sizce umutlanmalı mıyım?? ilk kez böyle çıktı hep net sıfır çıkardı.
Angell çoook geçmiş olsun allah korumuş seni. Kızlar bişi sorcam benim bat pazaryeslydl dün akşam dayanamadım test yaptım negatifti. Buara çok idrara çıkıyorum. Testi yapmadan 1 saat önce idrara çıkmştm. Sonra idrarım gelsin diye bolca su içtm idrara sıkışmadan test yaptım ondanda negatif olabilirmiii? Benim ateş hala 36.9 sizce bidaha nezaman test yapayım. Esila seninki 6. Günündemi çıkmştı
en az 4 saat idrarını tutmuş olman ve sıvı tüketmemen gerekirdi tatlım
umarım hamilesindir..
neeee ofluu bana süper bi haber verdn. Ay umarım hamileymdir teşekkür ederm peki yarın yapsam daha erkenmi yoksa pazar falanmı yapsam?