Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın sabah ilk idrarınla yapmanı tavsiye ederim çok sıvı şeyler tüketme
canım nasılsın belirtler nasıl gidiyor :)
Hiç belirtim yok canım Arada kasıklarım sancıyo, sanıyorumki adet olucam, sonra geçiyo..
Ne bel ağrım var, ne göğüslerimde bi değişiklik var
Pozitif düşüneyim diyorum ama.............................................
Bakalım ne olacak bu ay sonuç :26:
benimdeee bata 3 4 gün kala beirtilerim yok oldu göğüslerde zaten tık yok:) tek belirtim günde 2 kere idrara çıkıyosam şlmdl günde 5 yada 6ya çıktı blde ateş. Umutsuzsun ateş ölçtnmü hiç
selam cnm hoşgeldin ya hk bizi şu konuda aydınlatırmısın ikilemde kaldık arkadaşlarla şimdi sen hamişmisin değilmisin ben bişe anlamadım valla
canım benim hamile değilim şimdilik test falan da hiç yapmadım aklınız karışmasın sadece içimden hamileyim demek geciyo bende aklıma geldikce yazıyorum hepsi bu sanırım delirdim
Amaniinn!!! Çılgın battaşım gelmişşş
Hoşgeldiiiinnnnnnnnnnn
canım nerelerdesin sen dün gelmedin merak ettim walla :26:
Evet canım yaa dün misafirimiz vardı giremedim.. Geç girdim kimsecikler kalmamışşş
Nasılsın iyimisin??
Kızlar ya bişi dicem hamileyim hamileyim diye söylüyorum ama sanırım regl olucam bugün felaket derece de bel ağrım oldu gündüz gerçi şu an hiçbişi yok ama ben bekliyorum kırmızıları yani her an gelebilir
Bel ağrısı gebelik belirtilerindede var canım, Umutsuzluğa kapılma hemennnn
Sen hamilesinnn
jourcum hiç bişe yazmıyosun sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik:)
hakkında hayırlısı olsun :)))alllaaah tamam ozaman yarın yaparım işe gitmeden önce negatif çıkarsada işimle teselliolurum iletini hergördüğümde içimden tekrar ediyorum RABBİM OL DEDİĞİNDE, hayırlısı
Hiç belirtim yok canım Arada kasıklarım sancıyo, sanıyorumki adet olucam, sonra geçiyo..
Ne bel ağrım var, ne göğüslerimde bi değişiklik var
Pozitif düşüneyim diyorum ama.............................................
Bakalım ne olacak bu ay sonuç :26: