- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar herkes benim gibi mi?bir hamileyim diye hissediyorum;sonra hamile değilim ki diyorum.yine hamilelik sendromuna yakalandım;hem de hamile olmadan...
ya kızlar herkes benim gibi mi?bir hamileyim diye hissediyorum;sonra hamile değilim ki diyorum.yine hamilelik sendromuna yakalandım;hem de hamile olmadan...
aynen bu ay cok hissettim tamam oldu hamileyim dedim daha bata 3 gun var sabah kalktım hemen aklıma geldı gittim test yaptım negatif çıktı oturdum smdı umutsuz umutsuz okuyorum
olmazmı bea:) ben şu an o moddayım cnm karnıma bazen ağrı giriyo aha diyorum hamile değilim adet olcam sonra geçiyo bütün şikayetler bu seferde ewt ewt içime doğuyo hamileyim diyorum çok manyakça bi durum
tatlım erken davranmışın test için ama.... batın geçsin öle yap
canım adet belirtin geçer ve inşallah hamilelik belirtin başlar.ooooohoooooo çok o sendroma yakalandık anacımmm hep bölee işte belki bin defa bakıyoorum pedime adet oldum mu diyeee ama adet belirtim gectiii ilgin yaniii
Bat'a daha varmış lazım;bazılarında erkenden belli oluyr;ama bazılarında 10 gün sonra anca çıkabiliyor.Adet gelene kadar hala umut var demektir. Daha erke canım.aynen bu ay cok hissettim tamam oldu hamileyim dedim daha bata 3 gun var sabah kalktım hemen aklıma geldı gittim test yaptım negatif çıktı oturdum smdı umutsuz umutsuz okuyorum
aynen canım ya;şu anki psikolojim var;sanki yere basmıyorum;başka bir zemindeyim gibi.Orta şeker olmak çok zor. (yani hem hamiş,hem hamiş deilim :):18::18:olmazmı bea:) ben şu an o moddayım cnm karnıma bazen ağrı giriyo aha diyorum hamile değilim adet olcam sonra geçiyo bütün şikayetler bu seferde ewt ewt içime doğuyo hamileyim diyorum çok manyakça bi durum
ben de öyle seçilmişlik için dua ettim;ama bilemiyorum nasıl belli olur diye;yapı gereği bazılarında çabuk belli oluyor;olsun canım belli olsun gebelik;ama güç olmasın.yaw bazılarının oluyorya okuyorum bata 3 gun vardı cıktı falan belkı bendede çıkar dedim
olsun negatifler en azından kırmızlara alıştırıyor bizi
ya cnm yap bi test 3 gun olmadımı hadi sevindir bizi keyfımız yerıne gelsın
sorma cnm valla çok ii anlıyorum seni bizi bizden başka kim anlar zaten demi bende çok heyecanlıyım hala gelmedi kırmızılar bi iki gün sonra test yapacam bakalım ne çıkacak kızlarr yaaa puffff
canım bnm yaaa ah ne kadar isterim sevindirmeyide sevinmeyide ama bi korku geldi hayal kırıklığına uğrayacam die korkuyorum yaa ama yarın değil öbür gün kesin yapacam yarın hiç vaktim yok çalışıyorum çünkü direk kan testi yaptıracam tatlım inş güzel haberler veririm de alırım da
yaw bazılarının oluyorya okuyorum bata 3 gun vardı cıktı falan belkı bendede çıkar dedim
olsun negatifler en azından kırmızlara alıştırıyor bizi
ben de öyle seçilmişlik için dua ettim;ama bilemiyorum nasıl belli olur diye;yapı gereği bazılarında çabuk belli oluyor;olsun canım belli olsun gebelik;ama güç olmasın.
sorma cnm valla çok ii anlıyorum seni bizi bizden başka kim anlar zaten demi bende çok heyecanlıyım hala gelmedi kırmızılar bi iki gün sonra test yapacam bakalım ne çıkacak kızlarr yaaa puffff
benim bat 7-8-9.kırmızılar bu günlerde gelebeilir.9'undan sonra gelmezse şüphe edeceğim cnm.bu ay cok istiyorum olsun die heyecan yaptım senın gibi olmazsa cunku esım ve ben doktora gitmek istiyorum bu süreçte korkutuyor beni ondan Allahım inşallh sesimizi duyar kızlar senn bata ne kdr var cnm
hadi inşallah güzel hbrlerini verirsin ama ilk önce bi idrar yap kana gitmeden istersen gör çift çizgiyi daha iyi olmaz mı cnm
canım ALLAH RAZI OLSUN BİN KERE....kızlar biraz olanlara göz gezdirdimde arada güzel haberlerde var üzücülerde
ama rabbimin istediği olur hayatta yapacak bişe yok bebek20 arkadaşım inan çok üzüldüm hatta gözlerim doldu ama inan hayırlısı böleymiş eğer allahtan hayırlısını istediysen oda mutlaka hakkında hayırlı olanı vermiştir üzülme daha fazla inş bidaha kalırsın hamile ve bu sefer sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına rabbimden dilerim...
oflucum tatlım sanada çok sevindim boşuna hırpaladın kendini bak maş değerlerin çok güzel artık tadını çıkar hamişliğin güzelim bak bu fırsatları bi daha bulamazsın kocişin kendi hazırlıyo kendi yiyo sanada bakıyo varsın tadını çıkar 9 aya kadar :)
banada gelirsek kızlar bugün gecikmemin 3. günü ama test yapmaya korkuyorum anlayacağınız halaaaaaa beklemedeyim bakalım ne olcak puffffff
Oflu cum selam, Çok sevindim güzel haberlerine... Rabbime her gün dua ediyorum hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin diye. İçini ferah tut sen, sabırla ve Allahın izniyle cuma günü çok güzel ve hayırlı bir gün olacak
benim bat 7-8-9.kırmızılar bu günlerde gelebeilir.9'undan sonra gelmezse şüphe edeceğim cnm.
benim bat 7-8-9.kırmızılar bu günlerde gelebeilir.9'undan sonra gelmezse şüphe edeceğim cnm.