Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat 9 aralık geri sayım başlıyo kızlar çok heyecanlıyım ya:18:
hadi bakalım hayırlısı
her ne kadar heyecanlı da olsa ben hamileyim biliyorsun dimi canım bak şarkı bile söylüyorum
kızlar benim bebek düştü.. beni listeden silin. sabahtan beri ağlıyorum. hastanede yattım acil kanama oldu. devamlı kan testi yapıldı..
degerlerim gittikçe düştü. ve doktor bebek düştü dedi. nolur allah rızası için bana dua edin
Umutsunuz canım seninle battaşız biz dimi
Hı hıı evet canım Bakalım ne olucak sonuç ben pek umutlu değilim yine her zamanki olduğum gibi
(Bu arada geçmişi okuycam diye geç baktım kusura bakma tatlım)
Hepimiz birlikte üzülüyor, birlikte seviniyoruz arkadaşlar. Yaşanılarları sanki kendimiz yaşıyor gibi hissediyor, birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. İyi ki varsınız......
Ben adetime 4 gün kala idrarda bakayım dedim sabah. Sanki cok hafif 2. çizgi çıktı. Sizce yarın yine yapsam mı yoksa BATımı beklesem ne dersiniz?
önemli değil canım bende girer girmez önce gecmişe bakıyorum.. walla ben bu ay hamileyim kesin yani
umutsunuzz....
canım nerelerdesin gözükmüyosun hiççç
Hepimiz birlikte üzülüyor, birlikte seviniyoruz arkadaşlar. Yaşanılarları sanki kendimiz yaşıyor gibi hissediyor, birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. İyi ki varsınız......
Ben adetime 4 gün kala idrarda bakayım dedim sabah. Sanki cok hafif 2. çizgi çıktı. Sizce yarın yine yapsam mı yoksa BATımı beklesem ne dersiniz?
SENDE İYİKİ VARSIN BİTANEMMM....
Oleyyy bebiş geliyo..........
istiyosan yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin tatlımmm
hadi bakalım hayırlı haberler alırsın İnşallahhhj......İnşallah canım yaa varmı belirtiler falan? Nasıl eminsin bu kadar kızz daha var bata :26:
Canımm bu akşam misafirlerimiz vardı geç girdim biraz. Senin güzel haberini aldım. Hiç korkma sen herşey güzel olacak Allahın izniyle
Benim batta yaklaşıyo heyecanlanıyorum, hayırlısı olsun inşallah. Bu ay abiminde işe girip girmiceği belli olacak. Dua ediyorum inşallah 2 güzel haberle evimiz şenlenir diye
yok bebeğim bi zararı olmaz korkma sen....Yarın sabah tekrar denicem bakalım. Hayırlısı olur inşallah....
bidi de kızlar dudağımda uçuk çıktı. Eğer hamişsem bir zararı olur mu bebeğe sizce?
Oflcum hamiş olduğunu nasıl hissttiysem, bunu da hissediyorum. Kuzumuz sağlıkla güzel annesinin kollarına kavusacak Rabbimin izniyle...
hadi bakalım hayırlı haberler alırsın İnşallahhhj......
canım benim sağol İNşallah güzel olur her şey....
dua edin olur mu ??
Tablomuza insan baktıkça aaaahhh aahhh cekesi geliyo