- 15 Ekim 2011
- 182
- 0
kızlarr çooook heyecanlıyımmm 1:30 da kan testimi almaya gidicem duaa edinn banaa nolurr
Umarım bebişin göbeğindedir....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr çooook heyecanlıyımmm 1:30 da kan testimi almaya gidicem duaa edinn banaa nolurr
sonuçç negatif
ates ölçen arkadaslara bi sorum olcak kızlar atesim normalde 36.7 falandı dün 36.5 bugün 36.4 tü düşüo hamile olsam çıkardı dmi ates (
ates ölçen arkadaslara bi sorum olcak kızlar atesim normalde 36.7 falandı dün 36.5 bugün 36.4 tü düşüo hamile olsam çıkardı dmi ates (
sonuçç negatif
slm kızlar kaç gündür giremedim telden takip ettim hamile olan arkadaşlarımı coookkk cokk tebrik ederim
bişey sorcam kızlar bugun benım 21.günüm ve 27 günde bir adet olurum dün akıntım coktu evdede ovulasyonum vardı ve yaptım 2 çizgi bayağa belirgin çıktı ne tam koyu ne de silik diğer topiklerde okumuştum adete yakın ovulasyonlar hamıleliği gösterir die ben yapma amacım 2 kez yumurtlama olurmu die denyordum yaa anlatabıldım mı bilmiyorum ama smdı kafam karıştı ben tekrar yumurtluyor olabılırmıyım adetıme 6 gun hamıle olabılırmıyım ne olur bişey diyin :18::18:
slm kızlar kaç gündür giremedim telden takip ettim hamile olan arkadaşlarımı coookkk cokk tebrik ederim
bişey sorcam kızlar bugun benım 21.günüm ve 27 günde bir adet olurum dün akıntım coktu evdede ovulasyonum vardı ve yaptım 2 çizgi bayağa belirgin çıktı ne tam koyu ne de silik diğer topiklerde okumuştum adete yakın ovulasyonlar hamıleliği gösterir die ben yapma amacım 2 kez yumurtlama olurmu die denyordum yaa anlatabıldım mı bilmiyorum ama smdı kafam karıştı ben tekrar yumurtluyor olabılırmıyım adetıme 6 gun hamıle olabılırmıyım ne olur bişey diyin :18::18:
tabiki kalabilirsin bir kadın hergün hamile kalabilir canım iki kerede yumurtlaya bilirsin sağ sol yumustalıkların farklı zamanlarda yumurta üretebilir normal
tatlım herkesin yumurtlama zamanı farklıdır kişiden kişiye değişir kimisi adetin 14. günü yumurtlarkn kimisi adete bi kaç gün kala yada adet günlerinde yumurtlayabiliyomuş valla adet gününde yumurtlayana allah kolaylık versin derim:) yani seninde yumurtlama günün olabilir
sen yinede gir halvete bişey kaybetmezsin tatlım:)
nekadar geçmişti adetin cnm[/QU
cumartesi olmm gerekiyodu olmamıştım çok umtluydum bugünden dün gece hiç uyuyamadım sabahı bekledim fakat negatif diyince başımda aşağı kaynar sular döküldü
Ama cnm ben 13 ve 14 gunumde çift koyu çizgiyi gördüm ben dun ölesine deneme yaparken çift çizgiyi görünce panık yaptım birden bide okumuştum ovulasyon testleri hamilelikte gösterir diye acaba hangisi benımkısı :18:
tatlım sıkma canını aynı kaderi paylaşan o kadar kişi varki seninle tek değilsin yani bnm de dün bat günümdü olmadım ama çok ağrım var yüzde yüz yiyecem kırmızı kartı yine ne yapalım rabbim daha uygun görmüyo demekki