- 14 Ekim 2011
- 241
- 9
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biras önce test yaptım tek çizgi çıktı 30 bat ondanmı acaba :)erkenmi yaptıım
yada diorumki yarın 2 gün kalmış olcak acaba yakınımda hastane war gtsem oraya günüm geçti diyip kan testimi yaptrsam:):):)
walla suan herşey birbirine girmiş durumda :):)ne blirtm war bnde blmiorum):ama erken di dimi idraar testi için...bn yarın gidim yaptrym çıkmazsa bile kırmızılara kadar ümidi kesmem:)
2 gün varsa çıkma ihtimali yüksek..
kızlaaaaaaaaaar yaklaşık 1 saat önce test yaptım ve 2. çizgi net bir şekilde çıktı :)))))))))))))
birazdan fotoğrafını da ekleyeceğim.
hemen özel bir hastaneye gittik kan verdim, 2buçukta internetten öğreneceğim sonucu. o sonucu görmeden emin olamayacağım sanırım :))))))))))
kızlaaaaaaaaaar yaklaşık 1 saat önce test yaptım ve 2. çizgi net bir şekilde çıktı :)))))))))))))
Hemen özel bir hastaneye gittik kan verdim, 2buçukta internetten öğreneceğim sonucu. O sonucu görmeden emin olamayacağım sanırım :))))))))))
hemen özel bir hastaneye gittik kan verdim, 2buçukta internetten öğreneceğim sonucu. o sonucu görmeden emin olamayacağım sanırım :))))))))))[/QU:
süper yaa..inşallah kan testi sonucunda umduğun gibi çıkar..şimdiden hayırlı olsun artık darısı başımıza...
kızlar bat ım 3arlık yarın kan versem cıkar mı olup olmadıgı adetten kac gun once kandan sonuc alınır kııı cvppppppp acıll
bşyden şüphe falan etse başka testte yaptırıdı cnmmm demekki sorun yokmuş bence için rahat etsin... hem yaşındada bşy yokkk 60 ında dogum yapanlar var... yada 3-4. çocugunu snein yaşında yapanlar var..yani ben bi anormallik görmedim 1 sene kdr dene olmadı bidaha gidersin:)
fazla vakit kaybetme diye demistir. vakit kaybetme ki belki daha sonra 2.yi de dusunursun diye demistir.