Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gnc omega-3 içindekiler
3 yumuşak kapsül için;
Lipase 1200 Unite
solgarda sadece epa ve dha varmış
içeriği çok kısıtlıymış
nutriwayda de sadece ikisi var
en iyisi gnc çıktı ama gncnin kötülüğü günde 3 kapsül
kim yutacak günde 3 taneyi ya
Estağfirullah bilgiliyim demeyelimde araştırmayı çok seviyorum
Oğlumun adı Ömer
Onu da direk adaletli güçlü kuvvetli olsun Hz Ömere benzesin niyetiyle koydum İnşAllah öyle olur
sen bize güzel haberler ver inşAllah burda hep birlikle konuşur istişare ederiz buluruz güzel anlamlı bir isim
Eğer sana doktorun vermediyse sen kendin alacaksan vücüdundaki eksik minerallere göre alman lazım yani
Tahlil yaptırıp doktoruna göster sana içeriği sana uygun olanın versin canım bence
Önemli olan senin vucudunun hangisine ihtiyacı olduğu çünkü
canım benim inş en kısa zamanda güzel haberleri duyarız birbirimizden inan çok istiyorum ve çok dua ediyorum bu gece abdest alıp salatı tefriciyeyi okuyacam sanada çok dua edecem kardeşim rabbim inş kabul eder
banada edermisin dua(
tabiki cancağzım etmem mi ben bütün kardeşlerime her zaman dua ediyorum sanada özellikle edecem tatlım merak etme çünkü salatı tefriciye çok büyük bi duadır ben bütün istediklerime bu duayla sahip oldum hatta eşimle her gece okuyoduk bu aralar biraz boşladık şimdi okuyacam yine ve çok dua edecem hepinize güzellerim....
allah razı olsun gülüm ufak biseyde ben söyleyim senin aracılığınla herkes duysun 180 defa ya es semi dediğinde de duaların kabul oluyo arkadaşım ben yapmıştım olmuştu bunuda yap olurmu belki faydasını sende bende ve herkes görür
canım benim inş en kısa zamanda güzel haberleri duyarız birbirimizden inan çok istiyorum ve çok dua ediyorum bu gece abdest alıp salatı tefriciyeyi okuyacam sanada çok dua edecem kardeşim rabbim inş kabul eder
o zaman bu gece dualarda buluşalım İnşAllahhhh
en makbul dua da odur zaten birbirimize ettiğimiz dualar ...çok teşekkür ederimmm
aynn ben her zaman sölüyorum allah kişinin kendi duasından çok din kardeşinin ona ettiği duasını kabul edermiş o yüzden birbirimizden dualarımızı eksik etmiyelim kızlar iyi geceler öpüyorum sizleri
tabi yaparım sölediğin iyi oldu canım bu gece bol bol herkese dua edecem inş müjdeli haberleri duyarım en kısa zamanda kızlar
oflucum canım bizim bu liste nerelerde. bi görsek.bide beni pozitif olarak yazabilirmisin canım
tebrikler tatlım ee bat ne zamandı nasıl öğrendin
canım teşekkür ederin benim bat 21 22 kasımdı. bat tan beri 3 defa test yaptım hep 2 çizgi çıktı. canım benim inşallah isteyen herkesin darısı başına
aminnnnnnnnnnnn.hamişlerin duası kabul olurmuş banada dua et rabbim kucağına almayı nasip etsin bi avazda doğurasın inş:)))
canım benim inşallah allah en kısa zamanda versin bebişini. canım ne zamandır bekliyorsun