bende öyle canım hiçbirşey hissetmiyorum.. inşaallah canım inşaallah
Canım benimde pek bir belirtim yok gibiydi 3 kez gözüm karardı. Ama ben bu ay hiç beklemiyordum aslında.
Regli olacakmışım gibi sancılar girip çıkıyordu. Gaz vardı. Ama 5. haftamı bitirmek üzereyim hala gaz, çok idrara çıkma dışında pek bir belirtim yok gibi. Aslında en büyük belirti bende 2 haftadır mevcut kasıklarımdaki yoğunluk hissiyatı. Eğilirken falan ağrım oluyor hafif hafif. Hani sanki herzamanki sağlıklı bedeninden bir faklı. Ama bunu kendi bedenini dinlediğin zaman anlamıyorsun:)
mrhaba ben yeni üyeyim bi sorum var cevaplarsanız sevinirim şimdiden sağolun adetim hiç geçikmezdi benim bugun 5. gun test yaptım negatif cıktı ama hiç adet olacak gibide değilm bilmiyorum acaba hamile olabilirmiyim ???
Merhaba kızlar..bende uzun zamandır takip ediyorum yazıları.. fakat bi türlü yazmak kısmet olmamıştı.
1,5 yıllık evliyim. çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim? bu ay 3. denememiz. bat dündü, fakat regl olmadım. bu sabah sadece kahverengi bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi? test yaptım negatiftisizce bu lekelenme ne olabilir? kafam durdu artık kendimi dinlemekten bıktım her belirtiyi hamileliğe yormaktan çok yoruldum
allah dileyen herkese çocuk sevgisini tattırsın...
merhaba canım....
evet istemeyene hemen çocuk isteyene zor oluyo bu işler :))
dilerim ki kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıdır...
dilersen bikaç gün bekle..
ama bekleyemiyorum dersen git bi kan testi yaptır
Merhaba kızlar..bende uzun zamandır takip ediyorum yazıları.. fakat bi türlü yazmak kısmet olmamıştı.
1,5 yıllık evliyim. çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim? bu ay 3. denememiz. bat dündü, fakat regl olmadım. bu sabah sadece kahverengi bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi? test yaptım negatiftisizce bu lekelenme ne olabilir? kafam durdu artık kendimi dinlemekten bıktım her belirtiyi hamileliğe yormaktan çok yoruldum
allah dileyen herkese çocuk sevgisini tattırsın...
teşekkür ederim canım yanıtladığın için..senide tebrik ediyorum bu arada..allah hayırlısı ile kucağına almanıda nasip etsin inşallah..
dediğin gibi isteyince çook zor oluyomuş..allahımın vardır bir bildiği elbet..
bende öyle olmasını umuyorum.28 günde bir oluorum. günüm hiç sekmez. ilk kez geçince umutlandım ister istemezama bir kaç gün bekleyeyim, eğer yerleşme değilde reglinin öncüsüyse bu lekelenme o zaman moralim daha da bozulur
kimseylede paylaşılmıo ki.bu forumda herkes aynı durumda herkes aynı duyguları paylaşıo, birbirini anlıyo..bi dolu şeyde öğrendim ben:) inş en kısa sürede herkes çifti çizgiyi görenlerin arasına katılır...:)
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz bugün güzel haberler varmıydı????????
iyi akşamlar fıstıkkkk
bilmem yok galiba henüzzz :26:
yumurtlama tarihini bilsen daha sağlıklı yorumlar yapabilirdik canım..
geç yumurtlamış olabilirsin yani adet günün gelmemiştir daha..
yada geç yumurtladın gebelik oluştu erken olduğu içinde idrar testinde çıkmıyo henüz..
inşallah gebesindir..
inşallah yarına olur canımmm :)))sen nasılsın tatlım?
ovulasyon testi yapmadım ama 14. günüm 11 kasımdı. 10 ile 16sı arasını değerlendirdik hep:)
o günlerde eğer gebelik oluştuysa yinede idrarda çıkması için erken mi acaba? of bi kaç gün daha bekleyeyim regl olmazsam kan testi yaptırayım. bir gün bile geçse insan işte bi umut diyo
ovulasyon testi yapmadım ama 14. günüm 11 kasımdı. 10 ile 16sı arasını değerlendirdik hep:)
o günlerde eğer gebelik oluştuysa yinede idrarda çıkması için erken mi acaba? of bi kaç gün daha bekleyeyim regl olmazsam kan testi yaptırayım. bir gün bile geçse insan işte bi umut diyo
biraz iyi biraz stresli canım :)
oonun dışında bir sorun yok..
sen nasılsın ne yapıyosun
iyi ol canım iyi ol
ben annemin yanındayım mersinde :)
iyiyim canım o yüzdende :)))