- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Yap ta görürsün diyorlar.
Gez biraz diyorlar. Ah ah çeken bilir diyorlar.
İstemeden mi yapıyorlar çocuğu anlamış değilim.
Elbette sıkıntı yaşayacağız, elbette agucuk gugucuk değil anne olmak.
Elbette hayatımızın merkezi olacak. Bunları zaten biliyoruz.
Biliyoruz da istiyoruz.
Ama bebek sahibi olanların ''çok zor, iyi düşündün mü, biraz evliliğin tadını çıkar, göründüğü kadar güzel değil'' demelerini ben pek normal bulmuyorum.
Hangimizin annesi sıkıntı çekmeden büyüttü bizleri?
Ya da hangi anne doğurdu ve sihirli değnekle büyüttü, evlendirdi evladını?
Yani anne olmak kolay değil zaten biliyoruz ve ben ve benim gibiler ZORU BAŞARMAK istiyoruz.
Anne olmak istiyoruz.
Kulaklarını kapa canım sende benim gibi, kim ne derse desin ALLAH kalbimize göre versin.
Ben zor bir çocuktum eminim benim çocuğumda zor bir çocuk olacak.
Eminim çok uğraşacağız. Hem devir değişiyor, hem çektirdiklerimizi çekeceğiz eminim...
Ama bunları düşünerek çocuk sahibi olmaktan nedne vazgeçeyimki ben!
Bana ayak bağı değil gönül bağı olacak inşallah bebeğim.
Allah o günleri bir nasip etsin hele...
canım gecıkmemın 2 gununde ckıkmıstı 501. senin kacıncı gununde cıktı degerın ?
Ama merak ediyor insan. Çatlayacağım ortamdan ikiye:)
3 aylık adet döngümü yazdığımda normalde bugün değil de dün olmam gerektiğini hesaplıyor internetteki hesaplayıcı.
21 Ağustos
17 Eylül
16 Ekim
Bugün tam 30. günüm.
İlk kez bu kadar yaklaştım :)
Dua edin hastalanmayayım, özellikle hamile arkadaşlarım :)
evt cnm sabahki idrarın daha yogun oluyor.. mesela bugun yaptıgın testten daha koyu çıkması lazım silik çizgin yarın sabah ilk idrarla yaparsan:)
Test yaptım 2. Çizgi silim çıktı hemen fırladık kan testine suan hastanedeyiz 19:30 da sonuc alacağım degeri verecekmiş 5 uzeri olursa hamilesine dedi laborant kızlar dua edin olur muu?? Cok heyecanliyiz.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım 1 saat cabucak geçsin hemen yaz sonucu hoş hamilesinnn işteeee kutlamaya başla yavaş yavaş:) gel eve belirtileir yaz bize:)
Su idrar testlerine güvenmiyorum inşallah yanilmamistir test. 2. CiZgiyi gördük ama kanda ne çıkacak bakalım. Hemen haber vereceğim. Baksanıza hastane bahçesinden yazıyorum sizlere:)
Test yaptım 2. Çizgi silim çıktı hemen fırladık kan testine suan hastanedeyiz 19:30 da sonuc alacağım degeri verecekmiş 5 uzeri olursa hamilesine dedi laborant kızlar dua edin olur muu?? Cok heyecanliyiz.
su idrar testlerine güvenmiyorum inşallah yanilmamistir test. 2. Cizgiyi gördük ama kanda ne çıkacak bakalım. Hemen haber vereceğim. Baksanıza hastane bahçesinden yazıyorum sizlere:)
Silik çıkan ikinci çizgimin ardından kan testimin sonucu 194.30
Ve hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Umarım herşey güzel gider ve sağlıkla kucaklarımıza alırız meleklerimizi.
canım benım çook sevındım hayırlısı ıle kucagına alırsın inşallah şimdi senınle beraber 4 hamile olduksilik çıkan ikinci çizgimin ardından kan testimin sonucu 194.30
ve hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Umarım herşey güzel gider ve sağlıkla kucaklarımıza alırız
meleklerimizi.
Silik çıkan ikinci çizgimin ardından kan testimin sonucu 194.30
Ve hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Umarım herşey güzel gider ve sağlıkla kucaklarımıza alırız meleklerimizi.