Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar moralim çok bozuk yaaa.bu sabah doktora gitttim.klomen kullanıyorum 2 aydır.bugün de ultrasonda kist çıktı.bu istemediğimiz bşey dedi.o ay ki tedaviyi olumsuz etkiliyo dedi.klomen tedavisi 2 ucu keskin bıçaktı dedi.yani bu ay da bişey olmayacak şimdiden belli oldu.ben bu doktorların odasından hiç iyi bi haber alarak çıkmicak mıyım?artık ağlamıyorum bile.ona bile takatım yok.doktor diyince hastane diyince artık tiskinti geldi 2 yıldır.hevesim bile kalmadı.adeta görevimi yerine getiriyorum.
Kızlar günaydın.
Bol mutlu haberli bir hafta olsun inşallah.
Allah hepimizin kalbine göre versin.
Benim BAT bugün
İnşallah gelmez kırmızılar.
İnşallah kimsenin gelmez inşallah herkes hamiledir:)
Gerçi belirtim yok şuan hiç ama geçen ayda böyle oldu öğle saatlerinde saat 13:00 gibi gelmişti namussuzlar:)
Bakalım şuan belirtim yok ama offffffffffffffffffffffffff
cnm klomen tedavsi 2 ucu keskin bıçak derken ne demek istemişşşş:18::18::18::18::18::18:
yani böle kist falan yapma riski çok yüksekmiş.çatlamayan yumurtaları kistleştirebiliyomuş.kafamız göre kesinlikle kullanmamamız gerekiyomuş.klomen kullanan birinin mutlaka sürekli doktor gözetimi altında olması gerekiyomuş.yumurtalarında kalınlaşmasına sebep olabiliyomuş.yani faydası var da zararı dha çok gibi.
evet cnm
sabırla "ev" leneceğimiz günü bekliyoruz
Kızlar bende hala tık yok!
Olmasın işte ne güzel
Ama merak ediyor insan. Çatlayacağım ortamdan ikiye:)
3 aylık adet döngümü yazdığımda normalde bugün değil de dün olmam gerektiğini hesaplıyor internetteki hesaplayıcı.
21 Ağustos
17 Eylül
16 Ekim
Bugün tam 30. günüm.
İlk kez bu kadar yaklaştım :)
Dua edin hastalanmayayım, özellikle hamile arkadaşlarım :)
çok az kalmış Allahın izniyle müjdeli haberi verirsin bizlerede