kısaca anltmk ımknsz dıyeblrm
adetım gecıktı ama gecıkmesıne ragmen bu ayda oldum ayın 9nda yanı suan hasta gıbıyım ama degılım nasıl desemkı daha once hıc byle olmammıstım ılk gunu katı geldı bordo kahveye donuk gıbı ılk defa bukdr agrlı gecryrm dıyeblrm
ılk gun norml adet gbydı ama ıkncı gun azldı ve 3gun hc yok kı ben normalde en az 5-7gun goren bırıyım..hatta dun banyoda once mıdem bulndı ıstfra etmk ıcn egldm lavobaya ama gozlerm karardı ve kendmı gozlrmı actgmda tavana bkrken buldm baylmsm
adet zamnmda hıc gögslermde bı farklılık olmazda bu sefr gogslerm dolgnlastı ucu genısledı uzadı ve koyu kahveye döndü ve ucu co yumsk ıcınde sıvı varms gbı nasıl desmkı ama agrı fazla yok:/ cok sık ıdrara cıkyrm ve bı kc gundr ayklrmda kramlr agrlr var:/ve bugn farketgm bsyı daha paylasaym gobegmden asagıya bı cızgı belrgnlstı ve yuzumda cok cok az oolmsna ragmen lekelr cıktı kı beyaz tenlı olmama ragmen yanı koyu tenlılerde dha cok olr bldgm kadaryla,atesım gecelerı hep yukselyr ve nasl deesmkı raht uyuyamyrm sankı ıcımde bsy var egılemyrm raht harekt edmyrm kasıklrmda agrı var ve gobek gıbı bsy belrgnlestı karnmda bana yardmcı oln ltfenn pskljmdr yoksa ustune mı göryrmmm olblr mı hamıle mıyımm bde asagıdan gobegıme kadr bı cızgı belrgnlestı o nedr acaba onnla mı ılglı hamılemıyımm?
(