Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de kaç aydır korun muyordun? pko nun belirtileri nelerdi?
işallah uğurum kaç aydır bekliyorsun?
canimcim ben de pkonun sadece adet duzensizligi belirtisi vardi benim pko vajinal ultrasonda belli oldu ,diger belirtileri yoktu killanma ,kilo vs...
ayrica canim 2007 agustosta evlendim ve hic korunmadim hatta esimle hep denedik ve 3 ay sonra dra gitmistim,ama saolsun dr beni oyaladii 8-9 ay,en son agustost ali beye gittim ve beni kurtari saolsun.
o malum dr meram arastirmada Oguzhan GONENC, lutfen giden varsa uyarin ona gitmesin sakin,adam elindeki tahlillerime 8 ay mal gibi bakti ve pko oldugumu bilmedi adam ya,saka gibi demi???ama orada uzman dr iste hala....
herneyse,yumurtlama gunlaerine gelince,ben haftada 3 gun calisiorum yani 4 gece konyDAYIM,TAM YUMURTLAMA HAFTASINDAYSA bi gun de izin almistim ole oldu cok sukur.Şeniz
Canım inanamıyorum aynı ay evlenmişiz,ben de ağustos 2007 de evlendim.Allahım bana da nasib etsin gülüm.dua et olur mu? beni unutma hamişlerin duası kabul olurmuş derler.İşte güzelim benim de eşim haftanın 4 günü yok sadece cuma cumartesi pazar oluyor,işallah tutturabiliriz,Allahım hayırlısı ile nasib eder.Yumurtlama günün 14,15.gün mü?SORULARIMA SABIRLA CEVAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.ÖPTÜM.a.s.a.s.a.s.
Nurcummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn?Bulantıların çok mu????????????? DİKKAT ET KENDİNE AĞIR İŞ YAPMA.BU ARADA DERS ÇALIŞABİLİYOR MUSUN?sENİN DE DUALARINI İSTİYORUM,BENİ UNUTMA OLUR MU CANDOSTUM?ÖPTÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.