bende bebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuumm:ecrin_bebek:
ama regl geldi yineeeeeeeeeeeeekötükedihüso
ALLAH herkesin dualarını kabul etsinnnn...
bana da bu ay bi bebiş versiiiiiiiiiiiiinn inş:Saruboceq:
kızlar bugün test yaptım adetime 4gün var ve sonuç pozitif ikinci çizgi silik çıktı biraz şimdi kan testi vermeye gitçem inş sonuç doğrudur
kızlar bugün test yaptım adetime 4gün var ve sonuç pozitif ikinci çizgi silik çıktı biraz şimdi kan testi vermeye gitçem inş sonuç doğrudur
:Saruboceq:kızlar ben hepimiz için duamı ettim allah gönlümüze göre versin dularımız kabul olsun
bendeki belirtiler internetteki belirtilere pek uymuyor bu yüzden umudumu kesebilirim.saçma belirtiler var...mesela bir kaç tane sivilce çıktı,çok sinirli oldum,karnımda kasılmalar var gazla karışık adet belirtisene benziyor gibi geldi bana..
Arkadaşlar 27 eylül 2008 saat 10:00 itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunuyor bu ayda beni yanlız bırakmadıkları için maalesef teşekkür edemiyeceğim.şimdi biri bana acilen yumurtlama zamanı ateş ölçme vs öğretebilirmi acaba? çok üzüldüm ben bugün yaaa(
Arkadaşlar 27 eylül 2008 saat 10:00 itibariyle benim kırmızılar gelmiş bulunuyor bu ayda beni yanlız bırakmadıkları için maalesef teşekkür edemiyeceğim.şimdi biri bana acilen yumurtlama zamanı ateş ölçme vs öğretebilirmi acaba? çok üzüldüm ben bugün yaaa(
canım 3-4 gün önce oluyorum genelde ben yani önümüzdeki ay 24 ekim filan olması lazım..bu ay hesap kitap yapmaktan çok strese girdim yumurtlama filan çok hesaplamıştık halbuki neden olmadı anlayamadımgeçmiş olsun canım neden erken geldi ki yeni tarihini verde ekleyeyim
birde şu ateş ölçme yöntemini denemek istiyorum.bugünden itibaren ölçmeye başlıycam.ateşim çıkınca yumurtlama oluyor galiba yada düşüncemi tam bilemiyorum araştırıyım biraz..
Canım anladığım kadarıyla, adetin birinci gününden itibaren ateşini her gün düzenli olarak ölçüyorsun.ateşinin çıktığı günü yumurtlama günün olarak kabul edip ev halkına ilan ediyorsun.ve yumurtlamayı kendi aranızda şaşalı bir şekilde kutluyorsunuz.kutlamaların ardından eğer ateşin ilerleyen günlerde aynen devam edip düşmezse sonuç olumlu..şimdilik bu kadar öğrenebildim..gazamız mübarek olsun :))araştırda bana da söyle benimde karnım ağrıyor kırmızı kart görecek gibiyimsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?